Tabu
Image default
CULTURE

Conquest ceramic sau eleganța performanței

O nouă colecție sport de la Longines e disponibilă în magazinele Cellini! Îmbinarea perfectă a oțelului cu ceramica și a performanței cu eleganța, colecția Conquest ceramic de la Longines face față ireproșabil cerințelor oricărui sportiv, femeie sau bărbat. Sobru și sofisticat, acest model foarte special va fi, cu siguranță, admirat atât la cele mai elegante petreceri din marile metropole ale lumii, cât și la diverse evenimente sportive.

Îmbinarea perfectă a calităților tehnice cu eleganța, Conquest ceramic are un bezel fix din ceramică albă. Ceramica folosită la fabricarea acestui model e rezistentă la zgârieturi și anti-alergii, la toate substanțele chimice, la frecare, abraziune sau temperaturi foarte ridicate. Caracteristicile acestei noi linii de ceasuri fac față exigențelor celor mai solicitante sporturi.

Etanșeitate la 300 de metri adâncime, coroniță semi-detașabilă, protecție laterală pentru coroniță și cataramă deploaiantă. Carcasa cu diametrul de 41 mm, din oțel inoxidabil, protejează mecanismul automatic cu încărcare manuală. Clienții magazinelor Cellini își pot achiziționa acest model cu o curea din piele sau din cauciuc, la prețul de 4.220 lei

ARTICOLE SIMILARE

AFI Palace Ploiești își deschide porțile pentru a aduce lumea brandurilor în inima orașului Ploiești

Sărbătoritul zilei

realitatea

Bogdan Enoiu “Dacă visezi frumos, ți se îndeplinesc visele-

realitatea

Audrey Tautou în rolul lui Coco Chanel

realitatea

Influencerii de pe Instagram sunt atrași de Cernobîl ca moliile de bec

Dora Constantinovici

Markus Schulz lanseaza o noua piesa alaturi de KAZIBO Music!

realitatea

Scrie un comentariu