Home > beauty > Conturează-ţi silueta în doar 14 zile

Conturează-ţi silueta în doar 14 zile

Nestlé Fitness a lansat Programul de 14 zile, o idee simplă care te ajută să-ţi conturezi silueta. Dacă înlocuieşti micul dejun şi încă o masă principală cu cereale integrale Nestlé Fitness, vei avea o alimentaţie echilibrată şi o activitate zilnică regulată. Pentru ca participarea la Programul de 14 zile să fie şi mai uşoară, Nestlé Fitness vine cu o noutate pentru femeile care doresc să-şi contureze silueta fără a renunţa la plăcerea gustului: Nestlé Fitness Yogurt – o combinaţie irezistibilă de fulgi crocanţi cu cereale integrale şi fulgi inveliţi în glazură de iaurt.

Pe www.nestle-fitness.com poţi obţine un plan personalizat de alimentaţie şi exerciţii fizice pe parcursul a 14 zile, adaptat la necesităţile individuale ale organismului tău, precum şi informaţii despre cerealele integrale, importanţa unei alimentaţii echilibrate şi sfaturi uşor de urmat pentru conturarea siluetei. Dacă ai nevoie de motivare suplimentară şi de ajutor, poţi alege opţiunea mailing-ului regulat. Astfel, timp de 14 zile vei primi pe adresa ta de e-mail mesaje referitoare la planul tău de alimentaţie şi exerciţii pentru următoarele zile.

Articole asemanatoare
CASTIGA UNUL DIN CELE 4 SETURI DIN GAMA TRIND
CASTIGA UNUL DIN CELE 10 SETURI DOLCE NATURA!
DE NECREZUT: Charlize Theron nuduri in Playboy / 9 FOTO
Raluca van Staden, romanca gratie careia cancerul e depistat în 6 minute

1 Response

  1. Shaik

    dupa o naopte proasta si o dimineatza .. ca si naoptea.. am hotarat k din moment ce nu am nimic urgent de facut o sa acord ceva timp blogului tau :D.. asha k m-am apukt sa citesc cam tot ce am prins pe aici.raspunsul la tema de aici vine cam asha am nopti in care nu dorm nici o ora (n motive an ceva de facut important, stau la barfa cu un amic.. etc ).. s-a intamplat sa stau treaz si 3 zile (doua noptzi nedormite) si spre surpriza mea paseam drept (mici stari de ameteala)am zile in care dorm 12 ore.. pot sa pun la socoteala si vreo 2-3 ori in viatza (de cand sunt constient de ceea ce fac) cand am dormit mai mult de 12 ore.scuze de aberatzii.. dar cum am spus o naopte proasta si o dimineatza la fel de proasta.. si citind blogul tau mai imi trece din stare :))

Comenteaza acest articol

Conturează-ţi silueta în doar 14 zile

by realitatea   1 min
1