Tabu
Image default
FASHION

Costumul cu pantaloni: cum să-l porți după 40 de ani în funcție de morfologia ta?

Sofisticat sau relaxat, costumul cu pantaloni seduce prin eleganța sa atemporală. Rămâne la latitudinea fiecăruia să-l accesorizeze pentru a-și pune în evidență silueta.

Reinventat în culori vesele și croi confortabil, costumul face parte din viața noastră de zi cu zi. Cameleon, schimbă stilul după dorințele noastre. Pe timpul zilei, poartă-l relaxat, cu un top de marinar si pantofi sport, sau elegant, în mocasini și o maletă. Seara sublimăm look-ul cu o pereche de pantofi și o bluză din satin.

Alege un sacou drept și pantaloni largi, scurți, care dau un aspect sportiv. Și optează pentru un tricou scurt care să marcheze talia. Seara, îmbracă o pereche de pantofi clasici cu toc și gata!

Pentru femei înalte

Îndrăznește pantalonii largi purtați cu mocasini plați dacă ești înaltă. Îți poți permite niște culoare pentru a înveseli iarna sau chiar niște imprimeuri (flori mici, buline). Jacheta supradimensionată va fi contrabalansată de un pulover strâmt.

Dacă ești scundă

Îndreaptă-te spre pantaloni fit cu talie joasă, purtați cu botine cu toc. îmbracă pantalonii 7/8 cu o lungime de gleznă și căderea impecabil de șic. Acest model lasă impresia de alungire a picioarelor! Pe partea jachetei, adoptă una mulată pentru a pune în valoare formele.

Dacă ai bustul mare

Pune-ți o jachetă lungă pentru a ascunde talia și șoldurile rotunde. Pantalonii cu talie înaltă servesc la alungirea picioarelor și pentru a rafina silueta.

ARTICOLE SIMILARE

Fashionistas: Otilia Mihalcea, Andreea Chirică

realitatea

Bandana | 4 moduri creative de a o purta

Andreea Damian

Un site pentru cele care își pregătesc singure nunta

realitatea

Street fashion: Costina

realitatea

Celine Dion se apără după ce a fost acuzată de satanism: „Fiecare copil trebuie să…”

Andreea Damian

Lori Collin la V for Vintage

realitatea

Scrie un comentariu