Tabu
Image default
lifestyle

COVER STORY: Definițiile lui 2009

Cine-și dorește să afle cum va fi 2009 pornind de la prognozele pe care le-au facut oamenii de afaceri în ultimele luni are toate motivele să fie descurajat. Dinu Patriciu, de pildă, e pregatit și pentru 25$ pe baril, si pentru 200$ pe baril, potrivit unei declarații din anuarul „Business Standard“ – „Economia in 2009“, apărut pe piața acum două săptămâni.

Lui Constantin Stroe îi e la fel de imposibil să spună cât va produce și cât va vinde anul acesta, iar primele cuvinte pe care le-a spus Laszlo Diosi, CEO-ul OTP Bank România, cand a fost întrebat de MONEY EXPRESS despre 2009 – „în următoarele cinci zile…“, a început el, glumind amar pe seama incertitudinilor din sistemul bancar – arată, pâna la urmă, ca impredictibilitatea, dominantă ultimelor luni, a paralizat businessul și face ca orice prognoză să fie privită în acest moment cu rezerve.

Citeste în revista MONEY EXPRESS  în aceste prime zile de ianuarie. Certitudinile le vom avea, cu toții, tocmai în decembrie.

ARTICOLE SIMILARE

Muzică pentru sfârșit de vară

realitatea

Experiment Tabu: Filmele câștigătoare de Oscar care ne plac nouă

realitatea

Andreea Bălan ”l-a rupt” pe Petrișor. A fost scos de la ”Dansez pentru tine”

Invitaţii controversate la nunta Prinţului William cu Kate Middleton

realitatea

MALINA OLINESCU nu s-a sinucis! NOI DETALII

Filme DVD

realitatea

2 comentarii

supik 2 July 2008 at 17:20

Ce ma amuza e ca .. daca va iesi un asa conducator, nu ar reusi sa-si indeplineasca fanteziile. ce te faci daca un om este .. sa zicem.. gay.. ungur.. protestant? In care “cartier special” va trai? :)) Oricum, timpurile se schimba, mergem catre toleranta si acceptare.

Răspunde
Emil 10 July 2008 at 15:26

Tocmai ca devine din ce in ce mai greu sa distingi dupa imbracaminte cine nu e gay in Romania.Nu cred ca strainii mai au ce prospetime sa gaseasca la noi deoarece sexul incepe sa se faca la varste din ce in ce mai mici si deja la 16 ani tinerii au cunoscut deja totul despre sex si deja sunt plictisiti. In romanul lui Bruce Berenson pe care l-am citit de curand “Romanul” oricum despre
perioada 1995 o cotez eu era previzibil unde se va ajunge.Cum se face ca toate profilurile de pe site-urile de gen 90% sunt versatili.

Răspunde

Scrie un comentariu