Tabu
Image default
What's hot

CRIMA de la Targoviste: ELEV injunghiat in gat din cauza unei fete!


Violenta din scolile romanesti atinge cote alarmante. Dupa ce, saptamana trecuta, o fata a ajuns la Urgenta, dupa ce a fost batuta de o colega, azi un baiat a fost omorat cu sange rece. Alexandru Andrei Stefan, elev in clasa a IX-a la Colegiul Economic “Ion Ghica” Targoviste, a murit in aceasta dupa-amiaza dupa ce un coleg mai mare l-a injunghiat in gat, pe un gang de langa scoala.
Incidentul s-a produs in aceasta dupa-amiaza, in timp ce Alex se indrepta spre liceu. La ora 13 incepea orele, insa din pacate nu a mai ajuns. Pe un gang din centrul orasului, langa Colegiul Economic “Ion Ghica”, el a fost oprit de un grup de trei persoane. “Tu, opreste-te!”, i-a strigat unul dintre agresori, potrivit martorilor, iar apoi l-a injunghiat in gat. Desi a fost transportat imediat la Spitalul de Urgenta cu o masina de politie, medicii nu l-au mai putut salva.
Cateva zeci de minute mai tarziu, atacatorul, un tanar in varsta de 19 ani, a fost prins de oamenii legii. Din primele informatii, se pare ca intre el si victima ar fi izbucnit un scandal din cauza unei colege de liceu a lui Alex.
“Elevul făcea naveta din localitatea Picior de Munte de lângă Găeşti la Târgovişte, iar din relatările colegilor care îl însoţeau rezultă că incidentul a avut loc pe gangul unui bloc, în drum spre şcoală”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, profesoara Mihaela Anton, citata de Mediafax.
Colegii si profesorii lui Alex spun ca acesta era un adolescent linistit, foarte implicat in activitatile scolare. De altfel, el intrase printre primii la liceu, cu media 8.60, iar la Balul Bobocilor reusise sa castige titlul de Mister Boboc, conform www.cancan.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Marin, inca o data mamica!

Fostul sot al Simonei Dichiseanu s-a vindecat de cancer, desi avea deja metastaze!

Mădălina Ghenea s-a logodit, dar nu cu Gerard Butler: “Sexul cu el e ca un drog”

Averea lui DAN DIACONESCU – inutila! FOTO!

SOC! Cum a pozat ADINA BUZATU pentru coperta TABU!

realitatea

Jude Outlaw şi chelia făcătoare de minuni

Scrie un comentariu