Tabu
What's hot

Criminalul cu MASCA! Fotografii cu un ucigas psihopat

Oribila masca a ucigasului in serie din filmul horror “Saw ” a devenit proba intr-un proces in care un tanar psihopat din Germania a fost acuzat de crima, conform www.kanald.ro .

Fabian Kramer, in varsta de 19 ani si-a omorat proprietara in varsta de 82 de ani  intr-un mod oribil. Proprietara a fost injunghiata de 50 de ori in propriul apartament care avea legatura cu cel in care statea tanarul.
Kramer urmarea filmul din 2004, in care doi barbati erau in lanturi intr-o baie de la subsol si fiecaruia i se dadeau instructiuni despre cum sa evadeze, in momentul in care a ucis proprietara. Nici pana in ziua de azi nu se stie de ce a facut-o, a spus avocatul Andreas Chlosta. A sunat la politie si a raportat crima, spunand ca cineva sangereaza de moarte.
Cand a venit politia la fata locului, Kramer era ingenuncheat in fata victimei si pretindea ca incearca sa-i salveze viata, spunand ca: Sunt de pe ambulanta. Fac tot ce pot sa o salvez. Insa era plin de sange si politistii la-u luat imediat drept suspect de crima.
Oribila masca impreuna cu cutitul de bucatarie au fost gasite in apartamentul lui la cateva ore dupa atac. Masca era plina de sangele proprietarei. Procesul continua, iar Kramer nu recunoaste ca a ucis-o.

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

ADI DESPOT – accident grav la schi! A fost DEJA OPERAT

TABU a avut dreptate! Cum a castigat TIBERIU ALBU la Vocea Romaniei

realitatea

GINA PISTOL – schimbare dramatica! Cine s-ar fi asteptat???

realitatea

PATRIARHIA se opune incinerarii lui Sergiu Nicolaescu!

INNA a anuntat: “Sunt insarcinata!”

realitatea

Madalina Pamfile are cu cine semana! Mama ei e la fel de sexy ca ea!

Scrie un comentariu