Home > What's hot > Criminalul cu MASCA! Fotografii cu un ucigas psihopat

Criminalul cu MASCA! Fotografii cu un ucigas psihopat

Oribila masca a ucigasului in serie din filmul horror “Saw ” a devenit proba intr-un proces in care un tanar psihopat din Germania a fost acuzat de crima, conform www.kanald.ro .

Fabian Kramer, in varsta de 19 ani si-a omorat proprietara in varsta de 82 de ani  intr-un mod oribil. Proprietara a fost injunghiata de 50 de ori in propriul apartament care avea legatura cu cel in care statea tanarul.
Kramer urmarea filmul din 2004, in care doi barbati erau in lanturi intr-o baie de la subsol si fiecaruia i se dadeau instructiuni despre cum sa evadeze, in momentul in care a ucis proprietara. Nici pana in ziua de azi nu se stie de ce a facut-o, a spus avocatul Andreas Chlosta. A sunat la politie si a raportat crima, spunand ca cineva sangereaza de moarte.
Cand a venit politia la fata locului, Kramer era ingenuncheat in fata victimei si pretindea ca incearca sa-i salveze viata, spunand ca: Sunt de pe ambulanta. Fac tot ce pot sa o salvez. Insa era plin de sange si politistii la-u luat imediat drept suspect de crima.
Oribila masca impreuna cu cutitul de bucatarie au fost gasite in apartamentul lui la cateva ore dupa atac. Masca era plina de sangele proprietarei. Procesul continua, iar Kramer nu recunoaste ca a ucis-o.


Comenteaza acest articol

Criminalul cu MASCA! Fotografii cu un ucigas psihopat

by   1 min
0