Tabu
LIFESTYLE

Cu Mika și delfinii pe litoral Mării Negre

Cristina Bazavan, miercuri, Keiko Spa

Am inceput o serie de tratamente la Keiko Spa. Desigur ca sunt minunata, cu un trup de sirena si o piele impecabila. Dar asta nu inseamna ca nu pot mai bine Glumesc, prestez o data la 2 zile tot felul de proceduri sofisticate menite sa ma tina in forma. Cea mai buna forma.

Sanziana Pop, Cristina Bazavan sâmbătă, concert Mika

MIka si Emilia Mihailescu de la Universal Music Romania

Cristina – Am avut statut de VIP pentru ca am fost invitata de Orange (multumesc) asa ca m-am invirtit destul de aproape de zona in care a fost si artistul. Stiu ca a dormit cu o seara inainte in Mamaia, ca a plecat imediat dupa concert, ca a avut o gramada de prieteni care au veit sa-l vada (era primul lui concert pe o plaja si londra e la 2 ore distanta de bucuresti + 4 pina la Mamaia). Mai stiu ca dansatorii care au aparut in marsul mortii erau romani Mi-a placut mult concertul. Mika mi s-a parut un pusti simpatico care se distreaza foarte tare cintind. Aaaaaaaaa, si Mika e f f f f inalt. Nu mi-a placut deloc la mamaia, dar despre asta ma scris pe blog.

Sanziana – Am avut statut de VIP pentru ca am fost invitata de Nușa (multumesc), dar de-abia azi mi-am dat seama ca as fi putut da nas in nas cu multi alti cunoscuti, cu statut de VIP si ei. Dar cred ca eram prea ocupata cu dansul, topaitul si cantatul ca sa ma mai uit in stanga sau in dreapta. Una peste alta, a fost un concert minunat, plin de energie pozitiva si dinamism. E drept ca prietenii mei nu erau atat de impresionati de "Miki", dar nici ca mi-a pasat. "Everybody’ s gonna love today" si cu asta basta. Am zis.

Sanziana Pop, duminica, Delfinariu

Am mers sa-i vedem pe cei trei celebri delfini, "made in China":  Ni-Ni, Pei-Pei si Chen-Chen. Carismatici micutii, nu am ce spune, dar pretul de 20 de lei pentru 20 de minute de reprezentatie mi s-a parut cam piperat. Si asta pentru ca delfinii nu prea aveau chef sa faca mai nimic, ba chiar au dezamagit si o fetitza aleasa din public pentru a-l mangaia pe Chen-Chen. Poate ca la anul vom avea mai multe tumbe de vazut, pana atunci poate ma fac si antrenor 🙂

ARTICOLE SIMILARE

Rabla 2022 și Rabla Plus 2022. Când începe și care sunt condițiile

Andreea Damian

De ce se teme prințul Charles pentru bebelușul lui Meghan Markle

Andreea Damian

„București, cel mai subapreciat oraș al Europei”: Ce spun doi turiști străini despre Capitală

Andreea Damian

O femeie – presedinte al echipei de fotbal STEAUA BUCURESTI! Si nu e Prodanca!

Flori de lux, la cutie

realitatea

Roboții sexuali cu „erori de codificare” predispuși „să stranguleze oamenii”

realitatea

Scrie un comentariu