Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cum a fost fotografiat Smiley în metrou: „E simplu să fii modest”

Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, este unul dintre cei mai în vogă artiști din România și se bucură de un impresionant succes muzical.

Artistul a fost fotografiat în timp ce se deplasa cu metroul prin București. Partenerul Ginei Pistol a stârnit admirația fanilor, după ce a ales să meargă cu transportul în comun.

Smiley, cunoscut pentru hiturile sale de succes și charisma sa, a demonstrat încă o dată că simplitatea primează în viața lui. Pe pagina sa de Facebook, soțul Ginei Pistol a postat o fotografie în timp ce se afla în metrou.

„Am fost la metrou și mi-a plăcut. (…) La ce stație coborâm azi?”, a scris artistul pe rețelele de socializare.

Mulți au apreciat gestul său de a utiliza un mijloc de transport accesibil pentru a se deplasa prin oraș, în loc să opteze pentru mașina sa personală sau alte opțiuni mai exclusive. Gestul lui Smiley a fost perceput de fani ca o dovadă a faptului că celebritatea nu îl îndepărtează de realitățile cotidiene și că își respectă și apreciază publicul.

„Ce om mare și de succes și totuși așa de simplu în metrou, fără costum și cravată, fără fițe. De asta te iubește toată lumea! Super om”, „Piteșteanul nostru talentat”, „Actorii din filme călătoresc cu mijloace de transport și sunt în siguranță. E simplu să fii modest!”, „Ne place simplitatea ta! Multă simpatie și admirație! Baftă multă în realizări”, „N-am văzut niciodată un artist în metrou sau prin București. Poate circul eu prea des cu mașina?!”, au fost o parte dintre comentariile fanilor.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cele două culori pe care să le porți pentru a atrage optimismul și stabilitatea în 2021

Andreea Damian

Suferi de anxietate din cauza schimbărilor climatice?

Andreea Damian

Greşeli frecvente pe caniculă. De ce este bine să eviți dușurile reci

Andreea Damian

Dana Budeanu, consilier de imagine în PSD! Ce doamne din politica românească îmbracă stilista

Andreea Damian

CHA CHA LITIX! Episodul 75. Aleksei Navalnîi, mai ceva ca-n “Greu de ucis”

Andreea Damian

Serena Williams s-a dezbrăcat pentru o cauză nobilă

Andreea Damian

Scrie un comentariu