Home > Agenda > stiri > Cum arata Dumnezeu si ce se intampla dupa ce mori? DETALII SOCANTE

Cum arata Dumnezeu si ce se intampla dupa ce mori? DETALII SOCANTE

Sibusiso Mthembu, un barbat din Africa de Sud, spune ca a vizitat Raiul de patru ori si chiar a desenat, pe peretele casei sale, o harta a locului unde oamenii ajung dupa moarte.

Lucrurile sunt un pic mai complicate insa. Mthembu sustine ca exista 11 raiuri si ca el le-a vizitat pe fiecare dintre ele. Acesta s-a intalnit si cu Dumnezeu, in cea de-a doua expeditie a sa cereasca, cand s-a oprit pe planeta Jadalem care este acoperita ca apa si gheata.
“Iisus este alb, iar Dumnezeu este gri la fata”.

Mthembu spune ca in 1993, un om in alb a venit la el acasa si i-a spus ca Raiul are nevoie de el. Cand ingerul s-a intors, peste ani, l-a luat si pe Mthembu. De altfel, Sibusiso Mthembu este cel care a prezis sfarsitul lumii, in mai, anul trecut. “De fapt, in acea zi a fost o mare intrunire in Rai. Profetul spune ca o zi de-a lui Dumnezeu este echivalentul a 891 de ani pe Pamant, asa ca 23 mai 2011 a fost inceputul numaratorii inverse pentru sfarsitul lumii”, spune cel care a vazut Raiul.

Articole asemanatoare
Kanye West spune că Dumnezeu i-a dat înapoi 68 de milioane de dolari din taxe
PAPA FRANCISC socheaza: “Dumnezeu nu e un magician cu o bagheta!”
Fiica lui GIGI BECALI se marita cu un PREOT sarac?

7 Responses

 1. Criss

  Ba frate cate puteti posta ! N-aveti rusine-n voi? Ce naibi aia este o imagine luata de pe net si nu exista niciun om care a vizitat raiul si a reinviat!!!! Ce puiii mei tot postati atatea , lasati omu in pace ca bagati numai tampenii !

 2. Andrew Lixandru

  ce cacat a zis ala,nu poti vizita raiul de 4 ori,e nebun de legat omu ala,si sfarsitu lumii in 23 mai 2011,o facatura pentru naivi,e clar nebun

 3. Andrew Lixandru

  si dumnezeu cu fata gri,nui e ma rusine sai zica lui dumnezeu ca are fata gri,poate a zis in sinea lui ca e un perete

 4. Andrew Lixandru

  si in plus,are dreptate si criss,ce puii mei postati numai tampenii pe saitu asta,e sait de cultura,nu de minciuni,si clar e poza de pe net,se vede pentru ca un leu zboara in timp ce urci pe o scara rulanta

Comenteaza acest articol

Cum arata Dumnezeu si ce se intampla dupa ce mori? DETALII SOCANTE

by   1 min
7