Tabu
Image default
LIFESTYLE

Cum să alegeți cel mai bun material pentru halate de baie confortabile

Odată cu creșterea cunoștințelor și a gradului de conștientizare, din ce în ce mai mulți oameni acceptă astăzi halate de baie ca parte a necesităților lor de bază. Tocmai din acest motiv, mărcile experimentează introducerea unor modele mai contemporane, folosind materiale de cea mai bună calitate.

Mai mult, având în vedere că există atât de multe materiale diferite pentru halate de baie din care puteți alege, s-ar putea să vă întrebați care este cea mai bună țesătură pentru care ar trebui să optați atunci când vă cumpărați următorul halat de baie.

Prin urmare, pentru a evita orice confuzie în ceea ce privește materialul, am pregătit un ghid pentru dvs. pentru a răspunde la întrebarea comună: care este cea mai bună țesătură pentru un halat de baie?

Lână

Perfect potrivită pentru cei care folosesc halate de baie ca sursă de căldură în timpul sezonului rece de iarnă. Halatele de baie din lână sunt, fără îndoială, unele dintre cele mai confortabile și îți oferă o senzație similară cu cea de îmbrățișare a unei pături calde. Cu toate acestea, agitația excesivă poate deforma cu ușurință lâna, cum ar fi dungile de jet și semnele de baghetă.

Fleece

Un halat din fleece arată similar cu un halat din lână, dar este fabricat din poliester și are o greutate mai mică. Halatele din fleece sunt din ce în ce mai populare datorită netezimii lor.

Fleece polar

Fleece-ul polar este versiunea avansată a halatelor de baie din fleece; este mai groasă ca material și mai moale la atingere și are capacități mari de absorbție a apei. Țesătura este realizată din poliester, dar are o densitate mai mare decât cea a fleece-ului. De asemenea, chiar dacă se udă până la piele, se usucă mult mai repede decât alte materiale. Această capacitate face ca acest halat de baie să fie una dintre cele mai bune alegeri dacă singurul dvs. scop de a folosi un halat de baie este de a vă menține uscat după dușuri.

Flanelă

Flanelul este un material realizat cu o combinație de lână și bumbac, oferind o țesătură mai ușoară, dar reconfortantă, care vă ține de cald. Sunt o opțiune bună dacă doriți aceeași căldură a halatelor din lână, dar nu doriți de fapt halate de baie din lână.

Bumbac

Veți auzi o mulțime de terminologii, de la bumbac egiptean la bumbac turcesc, bumbac organic și multe altele când vine vorba de acest material. Bumbacul este unul dintre cele mai populare materiale pentru halate de baie, oferind tot ceea ce ar trebui să ofere un halat de baie.

Dacă doriți să distingeți un halat de bumbac waffle, îl puteți identifica prin modelele sale în formă de diamant sau pătrate rezultate. Halatele cu țesătură waffle sunt perfecte pentru a fi folosite pe vreme mai caldă, și de aceea majoritatea spa-urilor și hotelurilor folosesc adesea aceste halate pentru oaspeții lor. Acestea sunt un amestec frumos de bumbac cu poliester și sunt destul de ieftine în comparație cu alte halate din bumbac.    

Halatele de baie cu glugă realizate cu țesătură waffle weave merită verificată, deoarece sunt realizate cu un material ușor, potrivit pentru a fi folosite pe tot parcursul anului.

Halatele din bumbac din țesătură terry sunt bine cunoscute pentru calitățile lor de absorbție. Confecționate din bumbac turcesc, acestea sunt halate de duș bune. Sunt ușoare și au tendința de a vă menține uscat și cald după un duș fierbinte.

Un sfat bun pentru halatele de terry este să le spălați înainte de a le folosi. Toate halatele din bucată de terry se pot spăla la mașină, astfel încât să vă puteți bucura de halatul dvs. în mod convenabil.

Dacă vă amintiți că purtați salopete în trecut, vă puteți face o idee despre materialul de velur de bumbac. Este o țesătură cu grămăjoare destul de asemănătoare cu cea de catifea.  Este moale și netedă și se simte ca o pană pe piele. Este moale, dar groasă și are în cea mai mare parte peste 80% bumbac. Țesătura velur este un material excelent pentru halate de baie de relaxare. Cu toate acestea, nu sunt potrivite dacă sunteți în căutarea unui halat pe care să îl folosiți după un duș.

Confecționate de obicei din bumbac pur, o fibră sintetică precum poliesterul sau un amestec de bumbac și poliester, halatele Sherpa din bumbac oferă o absorbție excelentă a apei. Ele sunt cunoscute pentru moliciunea lor care nu se estompează nici după mai mult de cincizeci de spălări, comparativ cu cele clasice din bumbac.

ARTICOLE SIMILARE

Bleisure | Cea mai importantă tendinţă de călătorie în 2021

Andreea Damian

E OFICIAL! Presedintele fuge noaptea cu scuterul la amanta! Adesea, ii aduce croissante! “L’Amour, toujours!”

realitatea

Regina Elizabeth II va fi înmormântată astăzi, 19 septembrie, la Windsor

Andreea Damian

MANTEA a plecat din tara cu un barbat …dar nu cu CRISTI MITREA!

Bahmu: “Mă mărit iar cu Prigoană! Nici nu mai știu a câta oară”

Razvan Ciobanu sare la gatul stilistei de la “Dansez pentru tine”! “O rochie desprinsa dintr-un spectacol ridicol de circ”

Scrie un comentariu