Home > Lifestyle > Diana Dumitrescu si-a pus toti fanii in cap cu poza ASTA! Ce a facut in gara la Fetesti

Diana Dumitrescu si-a pus toti fanii in cap cu poza ASTA! Ce a facut in gara la Fetesti

Cu o singura fotografie, Diana Dumitrescu a reusit performanta de a-si pune toti fanii in cap. In imaginea respectiva, “Regina” apare cu tigara in gura, ipostaza care a starnit furia prietenilor ei.

Desi a promis public ca se va lasa de fumat, frumoasa actrita de telenovele nu s-a putut abtine si s-a reapucat de acest viciu. Dovada este o fotografie in care Diana apare savurand o tigara, in gara din Fetesti, in drum spre mama ei, unde va urma sa isi petreaca sarbatorile pascale.

“Pauza de tigara la Fetesti! Mama viiiiiin!!! In drum spre casa”, a comentat frumoasa blonda in dreptul fotografiei respective.

diana 2

Fanii au reactionat imediat. “Lasa-le dracu’ de tigari!”, “Nu mai fuma”, “Chiar asa, parca nu mai fumai”, “Parca ziceai ca lasi fumatul”, “Lasa tigara, baby, nu-i bine”, “Incearca sa te lasi, iti faci rau cu mana ta, plus ca nu e bine pentru sanatate” – au comentat prietenii Dianei.

Pusa la zid, actrita de telenovele nu a dorit sa ramana datoare, raspunzand celor care au criticat-o. “Ehe… le-am lasat… m-am reapucat de mai bine de un an… poate o sa le las la un moment dat… dar…”, a tinut sa precizeze Diana Dumitrescu.

Articole asemanatoare
fumatul
Organul afectat de fumat în aceeași măsura ca plămânii
fumat
Cum te-ar putea ajuta mirosul de trandafiri și ciocolată să te lași de fumat
avort
Poluarea aerului crește riscul de avort spontan la fel de mult ca fumatul
Philip Morris acuzată de ipocrizie din cauza unei reclame împotriva fumatului clasic

Comenteaza acest articol

Diana Dumitrescu si-a pus toti fanii in cap cu poza ASTA! Ce a facut in gara la Fetesti

by   1 min
0