Home > Lifestyle > Diana Dumitrescu si-a pus toti fanii in cap cu poza ASTA! Ce a facut in gara la Fetesti

Diana Dumitrescu si-a pus toti fanii in cap cu poza ASTA! Ce a facut in gara la Fetesti

Cu o singura fotografie, Diana Dumitrescu a reusit performanta de a-si pune toti fanii in cap. In imaginea respectiva, “Regina” apare cu tigara in gura, ipostaza care a starnit furia prietenilor ei.

Desi a promis public ca se va lasa de fumat, frumoasa actrita de telenovele nu s-a putut abtine si s-a reapucat de acest viciu. Dovada este o fotografie in care Diana apare savurand o tigara, in gara din Fetesti, in drum spre mama ei, unde va urma sa isi petreaca sarbatorile pascale.

“Pauza de tigara la Fetesti! Mama viiiiiin!!! In drum spre casa”, a comentat frumoasa blonda in dreptul fotografiei respective.

diana 2

Fanii au reactionat imediat. “Lasa-le dracu’ de tigari!”, “Nu mai fuma”, “Chiar asa, parca nu mai fumai”, “Parca ziceai ca lasi fumatul”, “Lasa tigara, baby, nu-i bine”, “Incearca sa te lasi, iti faci rau cu mana ta, plus ca nu e bine pentru sanatate” – au comentat prietenii Dianei.

Pusa la zid, actrita de telenovele nu a dorit sa ramana datoare, raspunzand celor care au criticat-o. “Ehe… le-am lasat… m-am reapucat de mai bine de un an… poate o sa le las la un moment dat… dar…”, a tinut sa precizeze Diana Dumitrescu.

Articole asemanatoare
depresie
Fumatul poate creşte riscul de depresie şi schizofrenie
Grecia
O insulă din Grecia devine primul loc din lume care interzice fumatul
fumatul
Organul afectat de fumat în aceeași măsura ca plămânii
fumat
Cum te-ar putea ajuta mirosul de trandafiri și ciocolată să te lași de fumat

Comenteaza acest articol

Diana Dumitrescu si-a pus toti fanii in cap cu poza ASTA! Ce a facut in gara la Fetesti

by   1 min
0