Tabu
lifestyle

Cum să alegeți oglinda perfectă pentru baie

„Adăugarea unei oglinzi este o necesitate în fiecare baie”; aceasta este cam singura informație de care sunt conștienți unii proprietari de locuințe, în timp ce alegerea tipului, stilului și dimensiunii potrivite îi pune pe gânduri.

Dacă faceți parte din acest grup de persoane, nu vă învinovățim că simțiți presiunea de a lua decizia corectă atunci când alegeți o oglindă pentru baia dumneavoastră. Există o serie de lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți o oglindă de baie care va avea un impact asupra spațiului în cel mai bun (sau cel mai rău) mod posibil. De la funcționalitate la estetică, vă vom ajuta să alegeți piesa potrivită, acoperind diverse aspecte ale oglinzilor de baie.

Luați în considerare stilul dvs. de baie

În primul rând; oglinzile de baie se corelează cu stilul nou sau existent al spațiului. Dacă o luați de la capăt cu o renovare complet nouă a băii, atunci aveți o varietate mai mare de opțiuni și stiluri de decor. Dacă vă potriviți cu un stil existent, atunci pot intra în joc unele limitări de alegere. Ultimul lucru pe care îl doriți este ca oglinda dvs. să iasă în evidență ca un deget mare în cadrul frumosului decor de baie pe care l-ați creat.

Aproape fiecare aspect al băii dvs. contribuie la stilul său general – decorul, culorile, texturile, feroneria și iluminatul. În funcție de modul în care sunt alese aceste componente, ele se reunesc pentru a crea un anumit stil de baie, cum ar fi cel minimalist, luxos, de inspirație venețiană, futurist etc. Rețineți că fiecare oglindă de baie poate fi asortată cu unul sau mai multe stiluri de baie și, prin urmare, trebuie luată în considerare atunci când alegeți piesa potrivită pentru spațiul dumneavoastră.

După ce ați determinat stilul băii dumneavoastră, puteți începe să căutați diferitele tipuri/stiluri de oglinzi de baie care sunt în trend astăzi.

Ce tip de oglindă de baie ar trebui să cumpăr?

Astăzi, oglinzile de baie sunt disponibile în diferite tipuri și în toate stilurile imaginabile (asociate în mare parte cu designul ramei). Pentru a vă face mai simplu să înțelegeți ce tip de oglindă aveți nevoie pentru baia dumneavoastră, am clasificat oglinzile de baie mai jos. Rețineți că tipul de oglindă de baie pentru spațiul dvs. trebuie să fie ales pentru a completa stilurile existente; forma va depinde de funcționalitate și individualitate, iar dimensiunea trebuie să fie proporțională cu alte elemente, oferind în același timp funcționalitate.

Oglinzi de toaletă

Pur și simplu, o oglindă de toaletă este menită să fie atârnată deasupra chiuvetei sau a zonei de chiuvetă, centrată proporțional între iluminatul de toaletă și chiuvetă. Acestea sunt probabil cel mai comun tip de oglindă de baie și sunt disponibile într-o mare varietate de stiluri și dimensiuni. Ele pot fi o oglindă mare de perete unică sau o pereche de pereți gemeni direct deasupra fiecărui bazin într-o baie principală.

Oglinzi cu pervaz

Echipate cu un pervaz în partea de jos a oglinzii, acestea sunt mai funcționale și mai decorative decât oglinzile de baie tradiționale. Puteți plasa un mic ghiveci de plante pe pervaz, împreună cu o cană pentru a ține periuțele de dinți.

Oglinzi de dulap

Acestea sunt realizate din diferite tipuri de materiale – lemn, plastic sau metal – și oferă spațiu de depozitare suplimentar. Sunt adesea folosite în băi cu puțin sau deloc spațiu pe tejghea și, de obicei, conțin produse de igienă dentară, produse de îngrijire a pielii, practic orice accesorii pe care doriți să le ascundeți cu ușurință.

Oglinzi fără ramă

După cum sugerează și numele, nu există o ramă în jurul acestor tipuri de oglinzi, lăsându-vă cu un design curat și simplu, care se potrivește perfect cu interioarele de baie minimaliste și contemporane.

Oglinzi cu ramă

Pentru a adăuga caracter și design, oglinzile cu ramă sunt disponibile într-o listă nesfârșită de materiale, stiluri, modele, culori și multe altele. Atunci când căutați o oglinda cu rama pentru baie care să se potrivească stilului dvs. de baie, veți avea nenumărate opțiuni din care să alegeți.

Oglinzi cu iluminare și cu iluminare cu LED-uri

Oglinzile de baie care dispun de lumină (lumini) în partea din față sau din spate a piesei sunt catalogate ca oglinzi iluminate. Acestea sunt funcționale și plăcute din punct de vedere estetic pentru a fi utilizate într-un spațiu de baie și funcționează bine într-o varietate de stiluri de baie. Oglinzile Hollywood vanity, cu iluminare frontală și cu iluminare din spate sunt poate cele mai comune dintre aceste tipuri de oglinzi iluminate. Când ați determinat stilul băii dvs., puteți începe să căutați diferitele tipuri/stiluri de alegere a unei oglinzi moderne pentru baie cu lumini și alte puncte de design de luat în considerare.

ARTICOLE SIMILARE

Rita Mureşan, NEVOITA SA SE INGRASE

Kate Holmes continuă să slăbească – FOTO

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Vernisajul Beautiful Yesterday, poze și dichis la GALATECA

Cristina Spatar a SLABIT 16 kilograme in patru luni. Acum are 56 kg

Scrie un comentariu