Tabu
Image default
FASHION Slider

Cum să porți fusta plisată în această vară

Fustele plisate sunt pe val în acest moment. Sunt în tendințe o mulțime de modele de fuste plisate, fie că sunt mini, maxi, midi, albe, negre sau colorate. Dacă ai deja o fustă plisată, este momentul ideal să o reintroduci în ținutele tale de vara.

Frumusețea fustei simple, plisate, este că este una dintre acele siluete rare care continuă să fie văzută ca un accesoriu la modă, sezon după sezon. Plisarea verticală fluidă este un stil universal, ideal pentru orice ocazie: în funcție de modul în care o stilizați, fusta plisată poate fi purtată ca parte a unei ținute șic, dar casual, în timpul zilei, grafice, ca parte a unei ținute de lucru elegante atunci când este purtată cu o jachetă structurată, sau ca ținută de seară, fiind completată cu accesorii opulente și bijuterii pentru evenimente și petreceri.

De la o fustă plisată clasică, albă care poate forma partea centrală a oricărei ținute minimaliste la iterații ale fustei în imprimeuri roșii și grafice până la actualizări mai contemporane ale îmbrăcămintei din piele și siluete asimetrice, iată ce se poartă în această vară.

Reîmprostătați-vă dulapul cu cele mai noi modele de fuste plisate, de la mărci de lux precum Dior, Balenciaga și Prada la piese inovatoare. Cele mai populare modele de fuste plisate sunt cele scurte, inspirate de echipamentul retro de tenis. Fashionistele le poartă adesea cu pantofi sport cu talpă groasă sau bocanci, pentru un contrast interesant de stiluri.

Modelele sunt cât se poate de variate, de la cele vaporoase și lungi, până la fuste scurte plisate din denim sau din stofă în carouri.

ARTICOLE SIMILARE

Christian Louboutin pentru toate fashionistele The Place

realitatea

JURNALUL UNEI FASHIONISTE: Lanvin, traditii contemporane

realitatea

Acne face haine pentru travestiti

realitatea

Dolce&Gabbana îmbraca echipa naţională de fotbal a Italiei

realitatea

Celine Dion, imagine rară alături de cei trei fii ai ei

Andreea Damian

A fost decernat Premiul Nobel pentru Pace 2019

Andreea Damian

Scrie un comentariu