Tabu
Image default
BEAUTY

Cum sa traiesti pana la 100 de ani! Iata ce a mancat intreaga viata o bucuresteanca centenara

O cheama Ecaterina Popescu, e bucuresteanca si are 100 de ani si 6 luni. Spune ca a fost sanatoasa inca de mica si a dus o viata linsitita. “Mancam obisnuit: supa, mancare gatita, fripura, salate si tot felul. Faceam mancare in fiecare zi, dar nu mancam niciodata trei feluri. Dulciuri, torturi, mancam doar la ocazii”, povesteste batrana din secretele dietei sale.
Se pare ca doamna Catela, cum ii spun cunoscutii, nu a avut vicii: “N-am baut. Am gustat doar la masa un pahar. N-am fumat niciodata. Nu beam cafea – atunci era nechezol, un produs cu naut sau cu ce era. Bauturi nu, tigari nu, cafea nu. Deci astea care sunt daunatoare, nu. Ca daca-ti plac, pe urma mai vrei. A fost un regim obisnuit”.

Batrana povesteste ca a fost toata viata o fire extrem de calma. A facut totul in viata cu placere, iar cu sotul sau cu care a fost casatorita 64 de ani nu s-a certat niciodata.
Culmea, femeia povesteste ca lumea de acum nu-i place: “A trebuit sa fac 100 de ani ca sa ma enervez. Ma enervez de lumea de acum. La televizor numai reclame, artistele care sunt moderne, ce sa le fac, nu-mi plac”. Afla intreaga poveste de viata a Ecaterinei Popescu pe dietetik.ro

ARTICOLE SIMILARE

9 sfaturi anti-îmbătrânire pe care dermatologi îți sugerează să le ignori

Andreea Damian

A aplicat acest amestec pe o cicatrice mai veche. După 7 zile a observat diferențele

Andreea Damian

Transformă-ți cada în propriul SPA cu ajutorul uleiurilor esențiale de calitate

realitatea

Encre Noire în ediție limitată, de la Lalique

realitatea

Cele mai bune remedii pentru arsuri solare

Andreea Damian

Cum să eviți iritațiile pielii produse de purtarea măștilor de protecție

Andreea Damian

Scrie un comentariu