Home > beauty > Cum sa traiesti pana la 100 de ani! Iata ce a mancat intreaga viata o bucuresteanca centenara

Cum sa traiesti pana la 100 de ani! Iata ce a mancat intreaga viata o bucuresteanca centenara

O cheama Ecaterina Popescu, e bucuresteanca si are 100 de ani si 6 luni. Spune ca a fost sanatoasa inca de mica si a dus o viata linsitita. “Mancam obisnuit: supa, mancare gatita, fripura, salate si tot felul. Faceam mancare in fiecare zi, dar nu mancam niciodata trei feluri. Dulciuri, torturi, mancam doar la ocazii”, povesteste batrana din secretele dietei sale.
Se pare ca doamna Catela, cum ii spun cunoscutii, nu a avut vicii: “N-am baut. Am gustat doar la masa un pahar. N-am fumat niciodata. Nu beam cafea – atunci era nechezol, un produs cu naut sau cu ce era. Bauturi nu, tigari nu, cafea nu. Deci astea care sunt daunatoare, nu. Ca daca-ti plac, pe urma mai vrei. A fost un regim obisnuit”.

Batrana povesteste ca a fost toata viata o fire extrem de calma. A facut totul in viata cu placere, iar cu sotul sau cu care a fost casatorita 64 de ani nu s-a certat niciodata.
Culmea, femeia povesteste ca lumea de acum nu-i place: “A trebuit sa fac 100 de ani ca sa ma enervez. Ma enervez de lumea de acum. La televizor numai reclame, artistele care sunt moderne, ce sa le fac, nu-mi plac”. Afla intreaga poveste de viata a Ecaterinei Popescu pe dietetik.ro

Articole asemanatoare
dieta
Cea mai eficientă dietă pentru reducerea grăsimii viscerale, asociată cu afecțiuni cardiovasculare
mâncare curată
Cum mâncăm curat – ghid complet pentru începători
reguli
Noi reguli pentru a mânca sănătos pe care orice femeie ar trebui să le urmeze
carne
Cum putem salva planeta mâncând picioare de porc și burtă de vacă

Comenteaza acest articol

Cum sa traiesti pana la 100 de ani! Iata ce a mancat intreaga viata o bucuresteanca centenara

by   1 min
0