Tabu
FASHION

Cum transformi garderoba de vară într-una de toamnă

Fiecare fashionista are o listă de cumpărături pentru fiecare sezon. Ce se întâmplă însă când bugetul se împotrivește?   Dacă aveți mai multe haine și accesorii cumpărate vara asta pe care ați vrea să le purtați și în sezonul rece, puteți recurge la câteva trucuri prin care să adaptați piesele de vară la toamnă și iarnă:

1. Fustele scurte: indiferent de textură, combină-le cu un pulover care îți urmează linia corpului, scurt și strâmt și completează ținuta cu o curea așezată pe talie. Alege o pereche de cizme peste genunchi sau o pereche de botine și dresuri de 100DEN.

2. Pantalonii colorați– poartă-i pe timpul iernii cu un palton într-o culoare intensă, sau realizează un color block cu negru: este ultima găselniță în moda străzii. Un pantalon în culori intense și un palton de culoare neagră vor crea un efect modern și proaspăt.

3. Tricoul cu imprimeu– poartă-l în sezonul rece sub un pulover în V sau, dacă ai un stil mai sportiv, îl poți purta peste o bluză cu mânecă lungă, la care să adaugi un sacou de inspirație masculină.

Pontul sezonului: nu uita!sezonul acesta ni se permite să împrumutăm căciula prietenului, pe care o putem adăuga fără probleme la ținute sport-glam!

ARTICOLE SIMILARE

Coperta Vogue Italia din iunie promovează modelele voluptoase

realitatea

Tricouri în trend

realitatea

Herve Leger și costumele de baie “bandage”

realitatea

Amber Valletta in campania Jimmy Choo

realitatea

Lara Stone pozeaza pe coperta Vogue Paris din februarie

realitatea

Raymond Weil Shine ar putea fi cadoul tău de Crăciun

realitatea

Scrie un comentariu