Tabu
Image default
FASHION

Cum transformi garderoba de vară într-una de toamnă

Fiecare fashionista are o listă de cumpărături pentru fiecare sezon. Ce se întâmplă însă când bugetul se împotrivește?   Dacă aveți mai multe haine și accesorii cumpărate vara asta pe care ați vrea să le purtați și în sezonul rece, puteți recurge la câteva trucuri prin care să adaptați piesele de vară la toamnă și iarnă:

1. Fustele scurte: indiferent de textură, combină-le cu un pulover care îți urmează linia corpului, scurt și strâmt și completează ținuta cu o curea așezată pe talie. Alege o pereche de cizme peste genunchi sau o pereche de botine și dresuri de 100DEN.

2. Pantalonii colorați– poartă-i pe timpul iernii cu un palton într-o culoare intensă, sau realizează un color block cu negru: este ultima găselniță în moda străzii. Un pantalon în culori intense și un palton de culoare neagră vor crea un efect modern și proaspăt.

3. Tricoul cu imprimeu– poartă-l în sezonul rece sub un pulover în V sau, dacă ai un stil mai sportiv, îl poți purta peste o bluză cu mânecă lungă, la care să adaugi un sacou de inspirație masculină.

Pontul sezonului: nu uita!sezonul acesta ni se permite să împrumutăm căciula prietenului, pe care o putem adăuga fără probleme la ținute sport-glam!

ARTICOLE SIMILARE

Accesorii contemporane

realitatea

5 reguli de stil moştenite de la Coco Chanel

Andreea Damian

Actrița Marion Cottilard pentru Dior

realitatea

Ce culoare evită Kate Middleton să poarte

Andreea Damian

S-a lămurit cineva la ce folosește gluga de la fustă?

Andreea Damian

Trei designeri români își prezintă creațiile la New York

Andreea Damian

Scrie un comentariu