Home > Lifestyle > Stiri > Top 5 divorțuri celebre şi scandaloase

Top 5 divorțuri celebre şi scandaloase

Proaspăt anunţatul divorţ al lui Demi Moore de Ashton Kutcher şi vâlva pe care a făcut-o în presă ne face să ne amintim de alte despărţiri care au luat prin surprindere întregul mapamond. Să rememorăm şi noi câteva.

LOCUL 5. Madonna vs. Guy Ritchie
Madonna și Guy s-au străduit săptămâni întregi să ascundă divorțul, dar  când s-au hotărât să facă informația publică au făcut-o cu maximă  “delicatețe”. Ea i-a dedicat lui piesa “Miles Away” și l-a numit retardat emoțional cu un oarecare regret, totuși. Guy nu s-a lăsat mai prejos și a venit cu o replică pe masura: “Ea e retardată, dar o iubesc!”.

LOCUL 4. Paul McCartney vs. Heather Mills
Când cei doi s-au hotărât subit să divorțeze Paul nu se aștepta ca viitoarea lui fostă soție să se fi atașat în așa hal de banii lui(părerea lui) sau ai lor(părerea ei). Pentru ca Heather să nu rămână cu jumătate din averea cântărețului, cei doi au fost nevoiți să treacă printr-un proces destul de îndelungat. Dar până la urmă așteptarea a meritat pentru amândoi, ea primid din partea judecătorilor 48,7 milioane de dolari, sumă care, cu grijă, îi va ajunge până la sfârșitul vieții. Cât despre Paul, el se poate declara mulțumit că a scăpat atât de ieftin. El i-a și dedicat, ulterior, o piesă ex-nevestei din care cităm pe românește:”Ai bani, dar n-ai valoare!”. Acum el are o altă soţie de care, deocamdată, nu divorţează.

LOCUL 3. Charlie Sheen vs. Denise Richards
Divorțul de câțiva ani ai celor doi a fost de multe ori pe prima pagină a  tabloidelor din toată lumea. Cireașa cea mai mare de pe tort a apărut abia în 2008,  când Denise a făcut public un mesaj vocal trimis de fostul soț în care acesta îi adresa cuvinte de nereprodus în jurnalismul românesc. Charlie și-a cerut ulterior scuze pentru alegerea nepotrivită a cuvintelor folosite în mesajul respectiv.

LOCUL 2. Britney Spears vs. Kevin Federline
Divorțul celor doi a început în ape oarecum calme și s-a terminat ca o furtună tropicală. Punctul culminant a fost când regina popului adolescentin a refuzat să-i lase pe copii să plece cu Kevin conform orarului impus de judecător. Mai mult, Britney nu a cedat insistențelor  lui Kevin și s-a încuiat cu tot cu copii în casă. Problema a tranșat-o poliția care a luat-o pe B. și a dus-o la sanatoriu!

LOCUL 1. Whitney Houston vs. Bobby Brown
Deși au divorțat cu câțiva ani buni în urmă, pe Whitney abia mai târziu au apucat-o dezvăluirile despre divorțul neplăcut, fapt care, probabil, a fost doar o coincidență stranie cu lansarea ultimului album al divei. Whitney a dezvăluit lucruri de-a dreptul răvășitoare din timpul separării: “M-a scuipat! M-a scuipat! M-a scuipat pe mine! Şi fetița mea a văzut asta!”. Hotărâtă să-i arate lui Brown că e cu mult deasupra valorii lui de scuipăcios, diva n-a făcut altceva decât să-i dea cu telefonul în cap. Dar asta n-avea cum să traumatizeze copilul mai tare decât scuipatul brownian!

Articole asemanatoare
Whitney Houston
Holograma lui Whitney Houston a început turneul în Europa
whitney houston
Whitney Houston va pleca într-un turneu sub formă de hologramă
Whitney Houston
Whitney Houston: turneu sub forma unei holograme, album nou și musical pe Broadway
Whitney Houston
Relația lesbiană pe care a avut-o Whitney Houston, subiectul unei cărți scrise chiar de fosta ei iubită

Comenteaza acest articol

Top 5 divorțuri celebre şi scandaloase

by realitatea   2 min
0