Home > Lifestyle > Daiana Anghel se iubeste cu un politician care a vrut sa-i dea foc fostei logodnice!

Daiana Anghel se iubeste cu un politician care a vrut sa-i dea foc fostei logodnice!

Dupa o perioada in care nu a fost zarita in compania niciunui barbat, Daiana Anghel apare la bratul unuia si nu unul oarecare, ci un cunoscut politician. Traian Tamaga nu are un trecut tocmai “impecabil”, dar blonda ii ia aparerea celui pe care-l iubeste.

Conform cancan.ro, numele lui Traian Tamaga, noul partener al Daianei Anghel este puternic legat de politica. Barbatul in varsta de 37 de ani este fiul fostului prefect de Arges, Constantin Tamaga, si ocupa functia de secretar executiv al PDL Arges, dar si un om de afaceri potent.

Se pare ca, cu mult inainte de a o cunoaste pe Daiana Anghel, barbatul a fost logodit cu o tanara de care s-a despartit in conditii nu tocmai bune. Desi se pare ca s-au inselat repciproc pe toata perioada relatiei, cei doi isi facusera planuri sa ajunga in fata altarului. Aceste planuri insa au fost distruse fix cu trei luni inainte de marele eveniment, tocmai pentru ca Tamaga a aflat de escapada fetei. Atunci, au exista zvonuri cum ca politicianul a batut-o pe logodnica lui si a amenintat-o ca o incendiaza.

Articole asemanatoare
GENIAL! Biletul de adio al unei fete inselate
Prezentatoare TV din Romania …parasita inainte de NUNTA, fiindca avea o aventura cu un fotbalist celebru!
Camelia Şucu, dezvaluiri despre iubitul cu 11 ani mai tânăr
Angela Gheorghiu, făcută praf pe Facebook: «De ce nu învăţaţi să îmbătrâniţi frumos?»

Loading...

1 Response

Comenteaza acest articol

Daiana Anghel se iubeste cu un politician care a vrut sa-i dea foc fostei logodnice!

by   1 min
1