Tabu
Image default
FASHION

DAVID BECKHAM – noua campanie H&M

david-beckham-per-hm-1David Beckham este protagonistul noii sale campanii pentru H&M, regizată de Nicolas Winding Refn

David Beckham este personajul principal din noua sa campanie de lansare a colecţiei de primăvară Bodywear at H&M, ce va fi regizată de Nicolas Winding Refn, cunoscut pentru faimoasele sale filme, precum Drive sau Only God Forgives. Colecţia  va fi lansată în data de 2 februarie 2014, la nivel global, cu ocazia finalei Super Bowl din SUA.

Filmul de prezentare a noii campanii îl prezintă pe David în scene de acţiune, când este blocat pe acoperiş în timpul unei şedinţe foto, îmbrăcat doar în lenjerie de corp, neavând nicio modalitate de a coborî. Acesta trebuie să facă tot ce îi stă în putiinţă pentru a ajunge jos în siguranţă, executându-şi singur toate cascadoriile. David a filmat două versiuni ale campaniei, preferata publicului urmând să fie votată pe hm.com. Votarea va începe pe 27 ianuarie.

„A fost extraordinar să lucrez cu unul dintre regizorii mei preferaţi, Nicolas Winding Refn, la noua mea campanie pentru H&M. Nicolas mi-a testat limitele pentru a crea un film plin de acţiune care prezintă tot ce este mai bun din noua mea colecţie de lenjerie de corp pentru H&M ”, declară David Beckham.

„Mi-a făcut mare plăcere să lucrez cu David pentru noua sa campanie. Se comportă firesc în faţa camerei şi a fost curajos când şi-a executat cascadoriile. Campania este foarte amuzantă, inteligentă şi prezentată spectaculos  prin diferitele laturi ale personalităţii lui David”, declară Nicolas Winding Refn.

Campania prezintă piesele vestimentare din colecţia de primăvară David Beckham Bodywear, care aduce o viziune proaspătă asupra lenjeriei de corp clasice. Ca noutate în designul colecţiei, sunt prezente acum dungile în diverse mărimi, iar bluzele cu mânecă lungă raglan au pe spate inscripţii în stil varsity. O altă noutate în această colecţie o constituie piesele vestimentare David Beckham Bodywear pentru copii. Versiunea colecţiei dedicată băieţilor cuprinde bluze tip henley, maiouri, boxeri, pantaloni underwear şi pantaloni scurţi de pijama. Amebele linii vestimentare, atât pentru bărbaţi cât şi pentru copii, vor fi disponibile începând cu data de 30 ianuarie, în magazinele H&M selecţionate, precum şi în mediul online.

Noile piese vestimentare vor completa colecţia de bază David Beckham Bodywear, care, încă de la lansarea iniţială, în februarie 2012, ocupă deja un loc esenţial în garderobele bărbaţilor din întreaga lume.

ARTICOLE SIMILARE

Iris Apfel, un adevarat fashion icon

MARIA LUCIA HOHAN: colectia primavara-vara 2012 / Trendurile propuse de MARIA LUCIA HOHAN

Stuart Weitzman adună celebritățile pentru o cauză nobilă

realitatea

Show-ul Victoria’s Secret 2011 in imagini

realitatea

Trend alert: pantaloni scurți din denim

realitatea

Tendințele modei 2021: opt modalități de a transforma cămașa clasică într-o piesă vestimentară senzațională

Andreea Damian

Scrie un comentariu