Tabu
Image default
FASHION

Cel mai simplu mod de a alege un cadou de Crăciun!

Nu există nimeni mai hotărât decât o femeie! Numai o femeie la cumpărături! Şi să vă spun din proprie experienţă cât de încă mai hotărâtă poate fi o femeie făcând cumpărăturile de Crăciun!

Şi povestea începe aşa… anul acesta m-am gândit ca fiecare dintre cadourile pe care le fac, pentru ele şi pentru ei, pentru mari şi pentru mici să aibă măcar un component de beauty saumachiaj, să începem cu toţii anul care vine mai sănătoşi, surâzători şi frumoşi în pielea noastră şi, motivul secret, ca parfumul pulverizat la început de zi  sau crema folosită în fiecare seară să le aducă mereu aminte de mine.

 Zis şi făcut! Cu hotărâre înainte… şi să începem cu provocarea cea mai mare şi mai mare!Cadoul pentru cel mai bun prieten!! Da, ştiţi bine despre ce vorbesc. Un prieten de sex masculin, nu tată, nu frate, nu iubit. Încercarea cea mai grea a dilemei cadourilor… Şi, mai decisă ca niciodată, la ce oracol am recurs pentru ajutor? La Avon Gift Advisor! Şi vă spun, a mers şi nu îmi vine să cred cât de uşor a fost! Am intrat la avongiftadvisor.com, neavând cu adevărat încredere decât în mine, am ales să nu las în voia oracolului chiar totul.

Aşa că am respins varianta sugestiilor bazate pe Facebook – v-o recomand – şi am trecut rapid pe lângă topul de bestsellers – le recomand -, direct către Completează un quiz! Repede repejor, bărbat, 29 de ani, cel mai bun prieten, preferinţe şi personalitate, le-am bifat pe toate cu aplomb, iar dintre cele 3 variante propuse am ales-o pe cea care mi-a plăcut mie atât de tare încât am fost convinsă că el, cel mai bun prieten, ar găsi-o tocmai cum trebuie: un cadou care să i se potrivească fără a fi prea personal, ceva folositor şi în acelaşi timp amuzant, cu aer de Crăciun şi totuşi care înseamnă prietenie veche şi dragă: un organizator pentru cravate!!

Mai mult aici.

ARTICOLE SIMILARE

Trend Alert: Întoarcerea balerinei

realitatea

Fiica lui Annie Lennox, imaginea lookbook-ului Acne

realitatea

Keira Knightley se dezbracă pentru Chanel – VIDEO

realitatea

Kate Moss, coperta GQ UK de februarie

realitatea

Keira Knightley este Renaissance Woman in Vogue UK din ianuarie 2011

realitatea

Cerruti a lansat lookbook-ul pentru primavara 2011

realitatea

Scrie un comentariu