Tabu
lifestyle

De ce crește BitDefender

Încă de la sfârșitul anului trecut, bărbatul de 20 până spre 40-45 de ani, cu studii medii sau universitare, foarte bun cunoscător al mediului sportiv sau, pe scurt, pariorul român, a căpătat o înclinație bruscă spre economisire.

”Este mult mai drămuit cu banii pe care îi joacă”, spune Liviu Popovici, directorul general al Stanleybet, o multinațională cu sediul în Liverpool și care a pătruns pe piața pariurilor din România acum cinci ani, interval în care a ajuns la o cifră de afaceri de circa 12,4 mil. euro și un profit net de peste un milion de euro în 2008, scrie MONEY EXPRESS.

Anul acesta însă, când sumele încasate au început să scadă vertiginos, se anunță extrem de dificil. Åži nu e vorba numai de criză. Fiscalitatea excesivă – casele de pariuri trebuie să plătească un impozit de 5% din veniturile încasate, o taxă de 10% timbru social, taxă de cinematografie, taxă de monumente istorice, plus diverse taxe impuse de consiliile locale pe raza cărora funcționează agențiile – și concurența acerbă (reprezentată în principal de Loteria Națională, care are circa 1.500 de agenții) pot face viața și mai grea caselor de pariuri.

Citiți analiza efectelor crizei asupra unui business mai puțin obișnuit în numărul din această săptămână al revistei MONEY EXPRESS

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai populare cautari pe Google in 2014

Sophie Matisse, pe urmele bunicului său

realitatea

Lindsay Lohan, despăgubiri de 100 milioane de dolari pentru o reclamă cu bebeluși – VIDEO

realitatea

Katie Holmes într-o stare deplorabilă

realitatea

Doi prezentatori romani concediati rapid!

Blestemul lui Rasputin: Sfârşitul lumii va fi pe 23 august 2013

Scrie un comentariu