Home > De Craciun se poarta brazii fashion

De Craciun se poarta brazii fashion

Anul acesta, AFI Palace Cotroceni a făcut o alegere neconvențională în materie de brazi de Crăciun, o alegere inspirată din conceptul MEGA FASHION.

Astfel, pe lângă brazii ornați tradițional în spiritul magiei Crăciunului, vizitatorili au ocazia de a admira creațiile originale ale studenților la Masteratul de Design din cadrul Universității de Arte care au acceptat provocarea de a construi brazii MEGA FASHION. Inediții brazi vor fi expuși pe coridorul Champs Elisee, culoarul ce reunește cele mai importante branduri de fashion.

O echipă de studenți coordonați de doamna profesor Doina Lucanu au lucrat timp de o lună de zile la dezvoltarea a 20 de brazi ce interpretează într-o manieră artistică originală simbolul tradițional al Crăciunului: bradul.

Materialele folosite pentru construcția brazilor MEGA FASHION au la bază textile, sârma și hârtie ce prind forme variate stimulând imaginația privitorilor.

Vrem să dăm șansa tinerelor talente de a-și face cunoscute publicului larg creațiile printr-un proiect care să le pună în valoare abilitățile creative. Ne-am gândit că îmbinarea între conceptul de MEGA FASHION propriu mall-ului și spiritul Crăciunului va da naștere unor creații spectaculoase. Sperăm că vizitatorii mall-ului vor aprecia apropierea față de artă și vor primi cu deschidere această inițiativă”, spune Aura Dinu, Marketing Manager AFI Palace Cotroceni.


Comenteaza acest articol

De Craciun se poarta brazii fashion

by   1 min
0