Home > Agenda > stiri > De prin redacție: Ce voiam să ne facem când eram mici!

De prin redacție: Ce voiam să ne facem când eram mici!

Laura Cîrnici

Am vrut să fiu doctor de câini, scafandru pentru că de mică le aveam cu divingul, mireasă sau prințesă că pentru mine însemnau cam același lucru. Doctor de câini nu m-am făcut pentru că nu puteam suporta atâta suferință, la scafandrie am renunțat pentru că nu îmi place Marea Neagră. Am fost mireasă. Am făcut facultatea de design vestimentar și sunt stilist Tabu.

Nicoleta Trașcă

Am vrut inițial să mă fac arheolog, apoi m-am îngrășat și voiam să mă fac fotomodel ca să mă motivez să slăbesc și stewardesă, din același motiv. Am mai vrut să mă fac corp diplomaric. Arheolog nu m-am mai făcut pentru că mi-a zis tata că în România, statul nu dă bani pe săpături. Model și stewardesă nu am ajuns pentru că nu am reușit să slăbesc, iar la ideea de corp diplomatic am renunțat pentru că m-am răzgândit. Acum sunt editor foto la Tabu.

Cristian Herța

Am vrut să fiu astronaut când eram copil. Apoi, în liceu, voiam să fiu reporter, am dat la jurnalism, iar în anul 2 am învățat DTP (desktop publishing). Astronaut nu m-am mai făcut pentru că am defecte fizice și mi-am dat seama că visul meu e ireal, de copil. Reporter nu am mai ajuns pentru că eu mă vedeam ca pe un fel de detectiv în slujba oamenilor, dar am realizat că jurnalimul nu este despre așa ceva. Funcția mea este de graphic designer la Tabu.

Diana Cuciuc

Voiam să devin designer vestimentar. Le croiam haine păpușilor la mașina de cusut, din perdelele mamei. Voiam să fiu și dansatoare profesionistă. Am și fost la cursuri de dans. Designer nu m-am mai făcut pentru că m-am angajat în publicitate, dar am făcut facultatea de Arte Plastice cu master în modă. Dansatoare n-am mai devenit pentru că dorința a dispărut în timp și am descoperit meserii mai interesante. Acum sunt art director la Tabu.

Cristian Petrescu

Eu nu mi-am dorit să practic nicio meserie în copilărie. Când eram mic, voiam să mă fac mare. Atât. Aveam impresia că, dacă ești mare, poți avea orice. Acum vreau să fiu mic din nou. De câțiva ani bun sunt producător foto la Tabu.

Irina Mihalcea

Voiam să mă fac scafandru și făceam exerciții în cadă. Îmi plăcea apa foarte mult. Dorința asta a venit din cauza  tatălui meu care, ca să mă convingă să intru cu capul sub apă să mă limpezească, îmi spunea că trebuie să fac exerciții de scufundare ca să mă pregătesc pentru când voi fi scafandru. Nu m-am mai făcut scufundătoare pentru că am uitat. Am făcut facultatea de Comunicare și Relații Publice și sunt brand manager la Tabu.

Alexandra Prichindel

Când eram mică voiam să mă fac avocată. Pentru că îmi mergea gura și comentam mereu, iar lumea îmi zicea că vorbesc bine. Nu m-am mai făcut avocată pentru că mi-am dat seama că nu îmi place și aveam nevoie de pile ca să intru în Barou. Am făcut
facultatea de Psihologie și Åžtiințele Educației, iar funcția mea actuală este de asistent marketing manager la Tabu.

Cristina Bazavan

În copilărie voiam să mă fac astronaut și așa m-a convins mama să merg la stomatolog pentru că mi-a zis: Cine îți repară ție dinții în spațiul cosmic dacă te dor! N-am mai devenit astronaut pentru că mi-a trecut dorința. Am făcut facultatea de matematică pentru că eram foarte bună la matematică și știam că voi lua admiterea, iar eu voiam să merg la mare, nu să stau să învăț altă materie. Acum sunt redactor șef la Tabu.

Ioana Ulmeanu

Când eram mică am văzut un film cu Alain Delon în care el era neurochirurg în război și asta am vrut să mă fac și eu. Am furat de la tata o cămașă turcoaz cu care mă îmbrăca vărul meu și apoi mi-o încheia la spate. Am operat pe creier toate păpușile pe care le-am și tuns cu ocazia asta. Nu m-am mai făcut neurochirurg pentru că mi-am dat seamă că nu vreau să mor proastă și, după ce am citit "Scrisori provinciale" de Blaise Pascale am dat la fiolosofie. Acum sunt redactor la revista Tabu.

Liliana Ionescu

Când eram eu micuță am vrut să mă fac doctoriță și pilot de avion. În liceu voiam să fiu jurnalist și să lucrez în televiziune sau la o revistă pentru femei și am mai vrut să fiu scriitoare. Apoi am dat la drept pentru că voiam să fiu avocat de drept penal. Doctoriță n-am mai ajuns pentru că, deși am învățat în liceu ca să dau la medicină și am mers la olimpiada de chimie, brusc mi-am dat seama că e prea mult de învățat și studiile durau foarte mulți ani. Pilot de avion, hai să fim serioși, îmi e și frică de avion acum, iar pe vremea respectivă fetele, oricum, nu erau acceptate. La drept am renunțat pentru că nu mă reprezenta, de fapt. După liceu am obținut diploma de prelucrător prin așchiere. Am fost și model pentru o seară alături de Dana Săvuică, Laura Vărgălui și Laura Olteanu, dar în dimineața următoare am renunțat la cariera de model. Acum sunt beauty editor la Tabu.

Sînziana Pop

Când aveam trei ani voiam să fiu vânzătoare la raionul de jucării din magazinul Tomis din Constanța. Mi-am și pus visul în aplicare, iar la patru ani vindeam "mieji" de nucă la colțul străzii împreună cu verișoara mea. Am renunțat mai apoi la acest vis pentru că am realizat că vreau să fiu poetă. Nici asta nu am ajuns pentru că jurnalismul mi se potrivește mai tare. Am făcut facultatea de jurnalism, am lucart și prin film vreo patru ani iar acum sunt content manager și stilist la revista Tabu.

Adrian Teleșpan

Eu când eram mic eram mult mai mișto decât acum. Aveam o mutră angelică și eram solist în corul bisericii și singurul personaj mai șmecher decât mine mi se părea că e preotul. Prin urmare mi-am dorit să devin preot în sat. Mai târziu mi-am dat seama că niște impedimente de ordin genetic nu mă vor purta pe calea luminată. Apoi am vrut să devin actor, ceea ce mai vreau și acum. Sunt editor web la Tabu și producător executiv la Realitatea.

Articole asemanatoare
Full Fr()ntal Nudity

1 Response

  1. old friend

    :))))))))) in legatura cu telespan, da, te cred pe cuvant ca in copilarie erai mai misto decat acum. din simplul motiv ca era imposibil sa fii la fel de nasol ca acum, sau mai putin nasol. mai nasol decat tine nu se poate. esti fake si infatuat. foarte infatuat.

Comenteaza acest articol

De prin redacție: Ce voiam să ne facem când eram mici!

by realitatea   4 min
1