Home > Lifestyle > Dedesubturile relatiei pe care MIHAELA RADULESCU o are cu Felix: averea, Dani, Ayan, skateboardul…

Dedesubturile relatiei pe care MIHAELA RADULESCU o are cu Felix: averea, Dani, Ayan, skateboardul…

Din ce in ce mai clar! Presa germana a prezentat-o pe Mihaela Radulescu drept noua iubita a lui Felix Baumgartner, insa niciunul nu a confirmat relatia. Cu toate acestea, ceiu doi par extrem de apropiati, iar cateva indicii descoperite de www.CANCAN.ro le dau lesne de gol idila.

Pana de curand, despre Mihaela se stia ca formeaza un cuplu cu Dani Otil, lucru care ii convenea de minune, niciunul dintre ei nearatandu-se grabit sa faca publica separarea. Asta, pana luni, cand Mihaela  i-a raspuns sec, unui fan, pe Facebook, la intrebarea “Mai ai o relatie cu Dani”, ca “Nu”. Se pare insa ca vedeta TV avea deja, la momentul anuntului, o relatie cu austriacul Felix Baumgartner, devenit celebru dupa ce a facut un salt in stratosfera, de la 39.000 de metri inaltime, record abia recent depasit de un american.

Citeste si razi: http://www.tabu.ro/topul-bancurilor-despre-mihaela-radulescu-si-relatia-cu-felix-feat-andreea-marin/

Mihaela nu a recunoscut public relatia pe care o are cu Felix, insa a lasat sa se inteleaga faptul ca sunt apropiati. Ce-i drept, “scanteia” dintre ei s-a vazut clar inca din timpul interviului pe care Felix i l-a acordat Mihaelei, iar pasiunile comune i-au apropiat si mai mult.Potrivit unor imagini pe care ambii le-au postat pe site-urile de socializare, se pare ca au inceput sa petreaca din ce mai mult timp impreuna. Spre exemplu, dupa ce parasutistul i-a oferit cadou prezentatoarei TV un skateboard electric, acesta s-a oferit sa o invete sa il si foloseasca. Dovada stau fotografiile publicate in acelasi timp, din acelasi loc, atat de Felix, cat si Mihaela, incercand skateboardul cu pricina.

Ce regim alimentar trebuie sa urmezi pentru a putea practica sporturi extreme: http://bucatarici.ro/top-20-cele-mai-sanatoase-fructe-si-legume/

Nici Ayan, fiul Mihaelei si allui Elan, nu este deloc strain de noul barbat din viata mamei sale. Pustiul de zece ani il are deja drept model pe barbatul care a stabilit un record in momentul in care a sarit in gol de la 38.000 de metri. “A vazut interviul meu cu Felix Baumgartner si nu vrea sa mai dea jos caciula “red bull stratos” – cred ca e in regula sa aiba un astfel de model si sa ma bata la cap ca vrea si el sa sara si sa zboare si sa ajunga pe Luna…. Deocamdata, am decis sa terminam lectiile si sa zburam in somn:))”, a postat entuziasmata Mihaela pe profilul unui site de socializare.

Mihaela are toate motivele din lume sa aiba o relatie cu parasutistul. In afara faptului ca au aceleasi pasiuni pentru sporturile extreme, sunt de aceeasi varsta, 45 de ani, Felix este un barbat frumos, dar si putred de bogat. Omul supersonic a devenit una dintre cele mai cunoscute personalitati din lume si are o avere estimata la 250 de milioane de dolari. Austriacul detine un lant de restaurante in Viena, o echipa de fotbal, o linie de haine, o vodca si un parfum care ii poarta numele.

Articole asemanatoare
mihaela-rădulescu
Mihaela Rădulescu, Anna Lesko și Alina Pușcău vor trece la munca de jos
mihaela-rădulescu
Incredibil cum arată Mihaela Rădulescu la aproape 51 de ani! Diva s-a răsfățat la castel
mihaela radulescu
Nu o să-ți vină să crezi cum s-a transformat Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu
dani otil
Dani Oțil se pregătește să devină tată?

Dedesubturile relatiei pe care MIHAELA RADULESCU o are cu Felix: averea, Dani, Ayan, skateboardul…

by   2 min
1