Home > Fashion > Destinațiile de vis ale capitalelor modei

Destinațiile de vis ale capitalelor modei

Ţineţi-vă strâns şi pregătiţi-vă biletele de avion! Căci pornim într-o călătorie în ritm alert de colinde şi cumpărături de Crăciun în jurul capitalelor modei! Nu o să omitem niciuna dintre celebrele Mecca, cu apariţii clasice în filme (clasice) precum Breakfast at Tiffany’s sau Sex and the City, dar o să le trecem, oricât de glorioase ştim deja că sunt, în planul doi. Căci asupra a ce ne vom concentra sunt experienţe de shopping de sărbători pe cât de productive, pe atât de încântătoare ca destinaţii în sine! Aşadar, să deschidem ghidul visurilor de iarnă care sunt tot atât de mult bucurii pentru cumpărătoare, precum vor fi şi pentru cei care ne vor primi cadourile!

Milano

Ştim deja, Galeriile Vittorio Emanuele reprezintă tot ce am visat vreodată – Prada, Dolce & Gabbana şi maiestuoasă arhitectură Belle Epoque! Dar am fost deja acolo de atâtea ori de câte ne-am şi pierdut şi repierdut şi în Quadrilatero d’Oro! GucciRoberto Cavalli, Versace, Valentino sunt deja repere de neînlocuit!

Londra

Imperiul Britanic al modei îşi are metropola, desigur, la Londra. Iar imperiul atotcuprinzător pentru tot ceea ce există în modă, beauty, bijuterii şi, în general, minuni ale lumii este, evident, Harrods! Dar ce chiar şi cosmopolitului Harrods îi lipsesc sunt recomandările din partea lui Oscar Wilde!!! ,,Liberty este varianta aleasă de cumpărătorul cu simţ artistic.’’ şi Manolo Blahnik! ,,Ştiu despre Liberty de când eram copil. (…) Magazinul este atât de frumos şi are o istorie atât de bogată. ’’ Aşa că acum ştim unde trebuie să venim pentru farmec vechi – Oscar Wilde-vechi – şi autentic londonez şi pentru Victoria Beckham, Maison Martin Margiela, Stella McCartney, Etro, Armani…

New York

Ştim că New York are Saks şi Barneys, are Bloomingdale’s şi Bergdorf, Tiffany & Co. şi Harry Winston… dar le cunoaştem deja la fel de bine ca înşişi new-york-ezii! Fac de zeci de ani parte din cultura lumii, precum şi din cultura fashion-ului american de la Oscar de la Renta la Alexander Wang şi a celui mondial de la Monique Lhuillier şi până la Jimmy Choo!

Mai mult aici.

Articole asemanatoare
Designerul Andreea Dogaru la Strasbourg Fashion Days 2015!
VENTE PRIVÉE – eveniment cu vanzare de piese pre-owned & pre-loved de lux
Christmas office party style
Armani pune piciorul in prag la Milano Fashion Week

Comenteaza acest articol

Destinațiile de vis ale capitalelor modei

by realitatea   1 min
0