Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

Dezvaluiri noi despre sfarsitul MADALINEI MANOLE si divortul ei de Serban Georgescu

Ce nu stiati despre Madalina Manole, fata cu parul de foc, aflam acum de la o celebritate care I-a fost intima in ultimii ani de viata…

http://bucatarici.ro/cele-mai-amuzante-torturi-de-divort/

A cunoscut-o bine pe Mădălina când a reprezentat-o în procesul de divorţ de compozitorul Şerban Georgescu şi e convinsă că artista a decis să-şi ia viaţa. Mai mult, avocata Paula Iacob susţine, într-un interviu pentru www.ring.ro , că şi Petru Mircea, şi părinţii artistei greşesc întreţinând un scandal din care ambele părţi au doar de pierdut.

Ce părere aveţi despre faptul că fiul Mădălinei Manole e ţinut departe de bunicii materni?

E inadmisibil ce face soţul, avocatul ar fi trebuit să-l înveţe că nu e normal, nu e drept, nu e legal, nu e nimic bun în această atitudine a sa. De ce să nu-i laşi pe bunici să-şi vadă nepotul?! Indiferent câtă ură e între ei, copilul acela trebuie să ştie că a avut o mamă şi că mama aceea are nişte părinţi. E o sărăcire a sufletului copilului pe care un tată care îl iubeşte nu avea dreptul să o facă. E absolut normală păstrarea acestei legături. Fiecare îşi aminteşte o poveste spusă de bunica. Ce va reţine copilul despre bunica lui? Nimic! Despre mamă? Nimic! Îl sfătuiesc pe avocatul lui să încerce să-l determine să meargă pe o altă idee. Va fi bine pentru toţi. Puterea divină plăteşte fiecăruia dintre noi ce facem rău şi bine.

“La divorţ aproape că îmi venea s-o bat “

Cum comentaţi atitudinea familiei Manole?

Nu sunt de acord nici cu susţinerea părinţilor ei că a fost otrăvită… Nu, Mădălina era foarte sensibilă, mult prea sensibilă. Am cunoscut-o când a divorţat de primul soţ. A fost de-o bunătate şi de-o sensibilitate în divorţul acela că aproape îmi venea s-o bat când am văzut cât vrea să-i lase şi cât i-a şi lăsat soţului, în ideea că el e mai ataşat de obiecte decât e ea. “Lăsaţi, că eu poate voi câştiga mai mult!…” Era un om bun, dar prea sensibil. I-am şi spus că, dacă aş avea multe cliente cu blândeţea ei, aş fi chiar nefericită că n-aş mai putea să lovesc în niciun bărbat în divorţuri.

“Probabil că ceva profesional s-a legat prost şi…”

Cum vă explicaţi moartea Mădălinei?

Au venit ani când nu mai era atât de curtată şi de admirată şi, efectiv, s-a sinucis fiindcă n-a suportat ideea că are deja o anumită vârstă. A avut şi nişte nemulţumiri… Ştiu că era temătoare pe plan profesional, i se părea că nu mai e suficient de la modă, mi-a spus asta de când a divorţat. Plus că se temea că nu va mai găsi un bărbat cu care să-şi refacă viaţa. Când am reîntâlnit-o, era însărcinată şi foarte fericită. Atunci era un moment bun, dar probabil că ceva profesional s-a legat prost şi a avut acel moment de sensibilitate… Poate şi vreo neînţelegere în casă. A uitat şi de copil… Atunci uiţi tot, n-ai decât ideea fixă că trebuie să dispari, că n-ai altă cale de a curma suferinţa.

ARTICOLE SIMILARE

Șapte lucruri de făcut în weekend ca să începi săptămâna în forță

Andreea Damian

Colectia MAIDANA: Dana Budeanu, Smiley si Alex Velea acuzati de plagiat!

Lifting in 7 minute – Noul secret de frumusete al Danei Savuica

Kristen Stewart nu se demachiaza niciodata

Cum arata bradul de Craciun al Iuliei Albu!

Uite cum arata fratele Ginei Pistol! Crezi ca seamana?

Scrie un comentariu