Tabu
LIFESTYLE

Când începe Litoralul pentru toți 2024, cu tarife de 35 de lei pe noapte

 

 

 

Programul „Litoralul pentru toți” începe în 31 mai. Preţurile pentru o noapte de cazare în staţiunile de la Marea Neagră pornesc de la 35 de lei.

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunță lansarea noii ediții a programului social “Litoralul pentru toți”, între 31 mai și 20 iunie.

Potrivit Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), prețurile sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon pentru că an de an, hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc se înscriu în acest program.

Până acum, peste 65 de unități de cazare din toate stațiunile de pe litoralul românesc au aderat la program, oferind aproximativ 8.000 de locuri de cazare pe noapte. FPTR se așteaptă ca până la începutul programului, peste 100 de hoteluri să se înscrie, ajungând la aproximativ 10.000 de locuri de cazare pe noapte.

„Continuăm acest program de succes, pe care românii îl așteaptă în fiecare an. Este perioada în care prețurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulți turiști reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanță la mare câteva zile. Cele mai multe hoteluri vor fi deschise începând cu sfârșitul lunii mai, iar turiștii pot face deja rezervări de sejururi.

În fiecare an, programul nostru a demonstrat că poate aduce bucurie și relaxare pentru mii de familii care doresc să viziteze litoralul românesc. Scopul nostru este să oferim oportunitatea unui concediu accesibil pentru toți românii, indiferent de buget, într-o perioadă în care prețurile sunt mult mai avantajoase.

Și în această ediție, am colaborat cu numeroși parteneri hotelieri pentru a ne asigura că oferim cele mai bune servicii și condiții de cazare. Suntem mândri că putem sprijini turismul românesc și, în același timp, să aducem satisfacție și zâmbete pe fețele turiștilor noștri”, a declarat Dragoș Răducan, președintele FPTR, potrivit Mediafax. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

VEDETA autohtona care a slabit 35 kg dupa DIVORT!

O nouă taxă pentru turiștii care merg la mare. Intră în vigoare din acest weekend

Andreea Damian

Uite cum arata soţia secretă a lui Wilmark !

Cântăreţ CELEBRU, ACUZAT DE VIOL ÎN GRUP

Solutii pentru MAHMUREALA! Retete de dres dupa CHEF!

realitatea

Ti-ai pierdut slujba de curand? – Afla cum trebuie sa reactionezi pentru a-ti reveni

realitatea

Scrie un comentariu