Tabu
FASHION

Cea de-a 5-a colecție Miu Miu Upcycled pune denimul în centrul atenției

 

Brandul italian persistă și semnează cu această a cincea colecție dedicată, care se învârte din nou în jurul denimului, materialul renumit pentru durabilitate și apreciat pentru patina sa unică care se dezvoltă în timp.

Mereu mai cool, Miu Miu continuă să facă impresie. Cea mai recentă colecție toamnă-iarnă 2024-2025 a prezentat o colecție în care femeia copil a devenit „mai adultă” prin haine. Evident, nimeni nu a ratat revenirea blugilor skinny purtați cu o jachetă dreaptă scurtă, mocasini modești și blană artificială super strălucitoare. 

Prin urmare, este aproape evident că marca își va continua impulsul cu inițiativa sa Miu Miu Upcycled.

Imagine

Lansat în 2020, colecția celebrează moda vintage și încurajează practicile de design circular. Pentru această colecție, articolele de îmbrăcăminte originale au fost cercetate meticulos de la experți din întreaga lume, deconstruite și apoi reimaginate într-o garderobă super ușor de purtat. 

Jachetă dreaptă scurtă, blugi largi cu talie joasă, microcămăși decupate, fustă mini în formă de A și top în stil eșarfă. Detaliile care fac diferența sunt nasturii de închidere – îndepărtați cu grijă apoi repuși la loc – gravați cu marca Miu Miu dar mai presus de toate chenarul semnătură din piele întoarsă, stil cowboy.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Deși e o femeie de succes designerul celebrităților Maria Lucia Hohan trăiește o dramă

Tabu Tabu

Premiile SAG. Cele mai frumoase rochii de pe covorul roșu

Andreea Damian

Să mergi la Babaluna, la shopping vintage

realitatea

Cununia civilă | Ce rochii de mireasă să alegi din colecțiile 2021

Andreea Damian

Louis Vuitton transformă un sac de gunoi într-un IT Bag

realitatea

Celine Dion a adoptat una dintre ultimele tendințe ale sezonului

Andreea Damian

Scrie un comentariu