Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Divorț răsunător în România! Un cunoscut actor și-a părăsit soția înainte de Crăciun, după 20 de ani de căsnicie

Actorul Vlad Zamfirescu a decis să părăsească locuința în care trăia alături de soția lui Mihaela, cu care are doi copii.

Potrivit Click!, Mihaela, fosta soție a actorului, a trăit un mare șoc după ce a auzit de decizia lui și nu și-ar fi revenit nici în momentul de față. Actorul a divorțat de Mihaela Zamfirescu în urmă cu câteva luni și a părăsit căminul conjugal. Au fost căsătoriți mai bine de două decenii și au doi copii împreună, Ștefan (12 ani) și Matei (14 ani).

La începutul lunii decembrie, actorul dăduse un interviu în care ocolise total subiectul familiei și vorbea mai mult de proiectele profesionale în care este implicat. Totuși, Zamfirescu își face timp pentru cei doi băieți ai săi și încearcă să nu îi simtă lipsa.

„Eu o să stau mai mult pe la birou, asta-i viața, pentru că este închidere de an! O mini vacanță, dar aproape de birou, pentru că am multă treabă. Nu am timp să plec din București, din păcate, anul acesta”, a declarat Vlad Zamfirescu, la începutul lui decembrie.

Vlad este unicul fiu al celebrului actor Florin Zamfirescu (72 de ani). El a moștenit pe deplin talentul tatălui său. A fost preocupat încă din copilărie de actorie, iar la doar 9 ani făce parte dintr-o trupă de pantomimă.

Acesta a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L Caragiale din București. În 1992, a debutat în televiziune cu filmul ”Milionar la minut”, iar în 1993 a apărut în pelicula «Duminica în concediu», scrisă și regizată de Nae Caranfil. După absolvirea facultății a făcut parte din numeroase piese de teatru. A primit premiul pentru debut al Uniter, după ce a jucat în «Pelicanul» de Strindberg, la teatrul Levant.

ARTICOLE SIMILARE

Tendințele modei pentru primăvara/vara 2021

Andreea Damian

Bobby Brown dă în judecată BBC pentru documentarul despre Whitney Houston

realitatea

UNESCO înscrie orologeria în patrimoniul cultural imaterial

Ciocîrlan

Norocul | De ce trebuie să credem în șansă

Andreea Damian

Cum să tratezi pielea arsă de soare care se decojește

Andreea Damian

Pierderea bruscă a mirosului, unul dintre simptomele posibile ale noului coronavirus

Andreea Damian

Scrie un comentariu