Tabu
Image default
lifestyle

DJ-ială la opt mâini pe Arenele Romane

Audio Bullys și Birdy Nam Nam vor cânta în premieră națională la Arenele Romane cu ocazia festivalului ElectroFish de pe 29 august. „Cu ambele trupe se vorbise deja în principiu pentru Delta Music Fest. Însă evenimentul a fost amânat pentru anul viitor, așa că am decis să includem trupele în evenimentul organizat sub egida televiziunii online Happy Fish“, precizează Tudor Marin, project manager al Festivalului ElectroFish. Celor două trupe străine li se vor alătura DJ Gojira, duoul Zicu&Ufe și Vali Chincișan, responsabil pentru proiecțiile video.
„Birdy Nam Nam este o trupă franceză care promite foarte mult, cu un stil de interpretare inedit: pickupurile sunt folosite pe post de instrument muzical“, spune Marin.

 Dincolo de clasicele scratchuri, DJ-ii francezi vin, fiecare, cu o bucată de piesă, rezultând melodii compuse ad-hoc.
 „De exemplu, când compun o piesă jazz, unul are saxofonul, altul chitara și așa mai departe“, arată project managerul. El mai spune că Birdy Nam Nam este un nume cunoscut și la noi, fiind una dintre „trupele care vor ajunge foarte departe“.
Compusă din Crazy-B, DJ Pone, DJ Need și Little Mike, trupa a câștigat numeroase premii în cadrul concursurilor internaționale de DJ-ing transformând platanele în instrumente muzicale.
Numele formației se trage de la o replică reluată obsesiv de Peter Sellers în filmul „The Party“.

După încălzirea asigurată de Zicu&Ufe și după orchestrațiile DJ-ilor francezi, pe scena de la Arenele Romane va urca duoul electro Audio Bullys (Simon Franks și Tom Dinsdale). „Cei doi sunt cunoscuți mai cu seamă pentru piesa «Shot You Down», de pe coloana sonoră de la «Kill Bill», în care au folosit vocea lui Nancy Sinatra. A fost un mix de succes care a urcat în toate topurile“, amintește Tudor Marin. Ultimul single al britanicilor este „Gimme that Punk“, care anunță următorul album, „Sunday Night Fever“, programat să apară în septembrie.

Audio Bullys vor fi însoțiți de un percuționist și un chitarist. „De altfel, ambele formații vor cânta live, nu vor fi simple DJ-seturi“, atrage atenția Marin. Spectacolul va fi încheiat de Gojira (aka George Andreescu), cunoscut pentru combinațiile sale de break-beat, techno, electro și rock. Audio Bullys vor sosi cu propriile efecte vizuale, iar restul proiecțiilor video vor fi semnate de Vali Chincișan. Biletele costă 70 de lei și se găsesc pe www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro și în rețelele Diverta, Flanco, Flamingo și magazinele Muzica. Organizatorii intenționează să pună la cale și alte concerte electro sub brandul ElectroFish.

Citeste continuarea articolului semnat de Victor Popescu pe Cotidianul.ro

ARTICOLE SIMILARE

OSCARUL industriei XXX: ASA AKIRA, al 13-lea trofeu! FOTO

realitatea

Să mergi la Balcic

realitatea

Cum arata o ACTRITA de 61 ani! FOTO incredibil de sexy!

realitatea

SELENA GOMEZ sarutandu-se cu o fata! FOTO de senzatie

Courtney Love a terorizat o creatoare de modă

realitatea

De Sânziene, cu drag…

realitatea

Scrie un comentariu