Tabu
Image default
lifestyle

Doamna Profesoară

Obișnuim ca în această rubrică să nominalizăm în fiecare lună o persoană a cărei activitate iese din comun prin rezultate excepționale. Luna aceasta facem, însă, o excepție pentru că ne-am confruntat cu o situație excepțională. O femeie frumoasă, din întâmplare profesoară, a făcut dragoste cu bărbatul care a luat-o de nevastă și a fost blamată în prime time, la toate jurnalele de știri, ca și când ar fi omorât pe cineva. I s-a spus numele, i s-a arătat fotografia și publicul a fost invitat să dea cu pietre pentru că „E profesoară. Cum să faca sex?!“.

E rușinos că, în dorința de a face cât mai multă audiență, niciunul dintre editorii jurnalelor de știri nu a făcut diferența între spațiul privat și cel public, manipulând – ba chiar instigând – opinia publică. Ar trebui să vă spunem aici numele doamnei pe care o desemnăm femeia tabu a lunii și să ilustrăm cu o fotografie cu chipul său. Nu o să o facem, tocmai pentru a nu-i încălca și noi intimitatea.

Pentru că e una dintre profesoarele care nu merg la școală cu frustrările de acasă, pentru că e iubită și admirată de elevi, pentru că știe să se bucure de viață și are o familie fericită, pentru că va depăși, cu siguranță, ipocrizia unui popor care pare că-și face copiii cu plapuma în cap, o desemnăm femeia tabu a acestei luni – din inimă, în semn de solidaritate și de sprijin pentru ofensa morală pe care i-au adus-o românii ipocriți – pe DOAMNA PROFESOARĂ.

ARTICOLE SIMILARE

Andrei Serban: Nu stricati marijuana pe mine!

realitatea

Victoria Beckahm, sexy pentru Armani

realitatea

Femeia de care Inna s-a indragostit! A lansat-o in cariera si acum ii este greu sa se desparta de ea!

Mădălina Pamfile şi-a facut prima operaţie estetică! Uite cum arata

Jessica Biel goală poate virusa calculatoare

realitatea

NUNTA bizara: femeie de 61 ani cu baiat de 8 ani!

1 comentariu

Scrie un comentariu