Tabu
Image default
lifestyle

Doamna Profesoară

Obișnuim ca în această rubrică să nominalizăm în fiecare lună o persoană a cărei activitate iese din comun prin rezultate excepționale. Luna aceasta facem, însă, o excepție pentru că ne-am confruntat cu o situație excepțională. O femeie frumoasă, din întâmplare profesoară, a făcut dragoste cu bărbatul care a luat-o de nevastă și a fost blamată în prime time, la toate jurnalele de știri, ca și când ar fi omorât pe cineva. I s-a spus numele, i s-a arătat fotografia și publicul a fost invitat să dea cu pietre pentru că „E profesoară. Cum să faca sex?!“.

E rușinos că, în dorința de a face cât mai multă audiență, niciunul dintre editorii jurnalelor de știri nu a făcut diferența între spațiul privat și cel public, manipulând – ba chiar instigând – opinia publică. Ar trebui să vă spunem aici numele doamnei pe care o desemnăm femeia tabu a lunii și să ilustrăm cu o fotografie cu chipul său. Nu o să o facem, tocmai pentru a nu-i încălca și noi intimitatea.

Pentru că e una dintre profesoarele care nu merg la școală cu frustrările de acasă, pentru că e iubită și admirată de elevi, pentru că știe să se bucure de viață și are o familie fericită, pentru că va depăși, cu siguranță, ipocrizia unui popor care pare că-și face copiii cu plapuma în cap, o desemnăm femeia tabu a acestei luni – din inimă, în semn de solidaritate și de sprijin pentru ofensa morală pe care i-au adus-o românii ipocriți – pe DOAMNA PROFESOARĂ.

ARTICOLE SIMILARE

Cameron Diaz s-a casatorit cu Benji Madden!

BOALA “SPICE GIRLS”: Si MEL B a slabit 30 kg! Acum, incape in blugii fiicei sale!

realitatea

DANIELA CRUDU are o sosie XXX! FOTO

realitatea

Jamie Lee Curtis, dependentă de morfină

realitatea

My Chemical Romance – Na Na Na

realitatea

Ipoteză ŞOCANTĂ: Prinţesa Diana a fost asasinată în ambulanţă!

1 comentariu

AdrianaS 6 August 2008 at 17:13

Eu sunt chiar consternata, sau poate nu inteleg!!!!!!!
Dar mi se pare rusinos si arhaic, ca in Romania anului 2008 sa blamam o femeie ca face dragoste cu partenerul ei de viata! Va dati seama daca spunea public ca a facut-o cu un alt barbat!!!!
Este exact ca ipocrizia din Statele Unite!! Se intampla tot felul de atrocitati, drogurile si prostitutia sunt banalitati de zeci de ani dar punem cenzura la clipuri sexi.

Răspunde

Scrie un comentariu