Home > Agenda > stiri > Doi români nominalizați la YouTube Music Awards 2013

Doi români nominalizați la YouTube Music Awards 2013

Khaled Mokhtar (director de imagine) și Matei Dima (regizor) sunt primii români nominalizați în competiția internațională YouTube Music Awards cu videoclipul realizat pentru rapper-ul Destorm – See Me Standing .

YouTube Music Awards este la prima ediție, iar cei doi români sunt nominalizați la categoria Innovation of the Year. Videoclipurile au fost alese de un juriu internațional format din muzicieni și fani YouTube. Criteriile au fost creativitatea clipurilor, inovația și aprecierea fanilor platformei video.

În noua etapă, publicul trebuie să voteze videoclipul preferat prin like, share și comentarii pe pagina oficială YouTube Music Awards. Cel mai apreciat video de către fanii YouTube va fi și cel câștigător. Fanii pot vota până pe 3 noiembrie.

Matei Dima, regizorul acestui clip, este stabilit în Los Angeles și este implicat în diverse proiecte cinematografice cu clienți din America și din România.

Khaled Mokhtar, DOP (Director of Photography) al acestui proiect, a regizat clipuri pentru artiști internaționali din România, precum Inna, Alexandra Stan și Antonia, dar și artiști din afară – Daddy Yankee, Reik, Juan Magan. Anul acesta a fost nominalizat și la Romanian Music Awards pentru Best Video 2013 cu clipul Deepcentral – O stea.


Comenteaza acest articol

Doi români nominalizați la YouTube Music Awards 2013

by   1 min
0