Tabu
Image default
lifestyle

BAND OF CREATORS şi Grădina Secretă a tinerilor designeri români

Aseară, timp de câteva ore, sala hotelului Howard Johnson din București a fost transformată de către cei de la Band of Creators într-o grădină interioară, aflată chiar în inima orașului. Grădina Secretă a găzduit prezentarea creațiilor a 7  tineri designeri  români.

œPentru că a venit toamna peste toate grădinile secrete din București, ne-am hotărât să inventăm una. Aseară am împărțit-o cu mulți prieteni și cu o bandă de creatori care au colorat-o cu ajutorul personajelor inventate de ei. Ei sunt noul val de designeri români, care meritau o prezentare pe măsura talentului lor”, a declarat Roxana Murgu, co-owner Band of Creators.

Pe podium au defilat colecții de la Aer Wear, Beliv, Alina Morar, Ana-Maria Gal, Corina Vlădescu, Crepe Black Collar  și  Florentina Giol.

Ținutele prezentate au fost completate perfect de noua colecție Musette, brandul românesc numărul unu în materie de producţie și retail al accesoriilor vestimentare de lux. Tabloul a fost completat de un machiaj perfect și de look-ul spectaculos al manechinelor.


La eveniment au participat mai multe vedete, interesate să descopere noul val de designeri români. Printre acestea se număra Andreea Esca, manechinul Veronica Pascu, Amalia Enache, Corina Caragea, Elwira Petre, Albertina Ionescu, Jazzy Jo, Vali Bărbulescu, Giulia Nahmany, dar și bloggeri de fashion, oameni din industria modei sau pur și simplu oameni pasionați de fashion.

Colecțiile prezentate vor fi disponibile în show-room-ul Band of Creators, începând cu 26 octombrie.

ARTICOLE SIMILARE

Cobra Starship – Hot Mess

realitatea

TANIA BUDI e femeia cu care a inselat-o Cristea pe BIANCA DRAGUSANU!

Ghici cine pleacă de acasă

realitatea

Margaritare pentru copii

realitatea

4, 3, 2 …1: Castiga Mungiu iar la Cannes?

Ce trebuie să faceți dacă sunteți singuri și vreți să evitați depresia de sărbători

realitatea

Scrie un comentariu