Tabu
Image default
lifestyle

Galliano a fost acționat în instanță, dar neagă acuzațiile de antisemitism

John Galliano va fi acționat în instanță în urma acuzațiilor de antisemitism care i-au fost aduse în urmă cu câteva zile după ce doi clienți ai unui restaurant din centrul Parisului susțin că au fost agresați verbal de celebrul designer. Anunțul legat de proces a fost făcut public chiar de biroul de avocatură care îi reprezintă pe cei doi agresați. Procesul va fi demarat undeva în cursul următoarelor patru luni, iar Galliano ar putea petrece șase luni după gratii și va fi nevoit să plătească o amendă de 22.500 de euro dacă va fi găsit vinovat. Asta pe lângă faptul că a fost deja concediat de cei de la Dior.

În momentul acesta nu se știe dacă Galliano va participa la prezentarea Dior din cadrul saptămânii modei de la Paris și nici locul exact unde se află designerul în acest moment. Cele mai multe zvonuri susțin că acesta ar fi internat la o clinică de dezintoxicare din Arizona unde s-au tratat și Kate Moss, Donatella Versace și Elton John.

Oricum, designerul a lansat un comunicat de presă în care dezminte acuzațiile care i se aduc: "Mai mulți martori, care nu au niciun fel de legătură unii cu ceilalți, au depus deja mărturii la poliție din care reiese că eu am fost victima unei agresiuni verbale și fizice în momentul în care un individ a încercat să mă lovească cu un scaun în timp ce folosea un limbaj violent referitor la look-ul meu și la felul în care eram îmbrăcat. În acest sens am demarat deja procedurile legale în care îl acuz de defăimare și amenințare.". Galliano a mai adăugat că știe că acuzațiile care i se aduc au șocat și supărat foarte multe persoane și că are mult de lucru pentru a putea dobândi înțelegere din partea oamenilor.

ARTICOLE SIMILARE

Twilight revine cu Saga Amurg 2

Angelina Jolie, exclusă de pe lista “Best Dressed” a revistei Vanity Fair

realitatea

Ascultă aici melodia preferată a Andreei Marin!

Ce tip de lenjerie preferă bărbații

realitatea

PILOTUL Adrian Iovan, sotul ROMANITEI a murit in accident de avion

realitatea

Lui Katie Holmes i-a crescut părul peste noapte

realitatea

Scrie un comentariu