Tabu
Image default
PEOPLESlider

Drama uneia dintre cele mai frumoase femei din lume: „Sunt cu un picior în mormânt!”

Linda Evangelista, unul dintre cele mai cunoscute top-modele din anii ’90, a dezvăluit într-un interviu acordat publicaţiei The Wall Street Journal că a supravieţuit în ultimii cinci ani la două episoade de cancer la sân. 

Fostul simbol al modei nu a vorbit niciodată până acum în public despre problemele sale de sănătate.

Linda Evangelista a fost diagnosticată prima oară cu cancer în 2018. Avea atunci 53 de ani și a luat imediat decizia de a face o mastectomie bilaterală. 

„Cancerul de sân nu avea să mă omoare”, povesteşte ea astăzi. Patru ani mai târziu, în 2022, Linda Evangelista a descoperit că boala revenise, de data aceasta cancerul era localizat într-unul dintre muşchii pectorali, scrie News.ro. 

Ea îşi aminteşte că i-a spus chirurgului ei: „Sapă o gaură în pieptul meu. Nu vreau să fie drăguţă. Vreau să sapi. Vreau să văd o gaură în pieptul meu când termini. Mă înţelegeţi? Nu o să mor din cauza asta”.  

Linda Evangelista a dat asigurări pentru The Wall Street Journal că starea ei de sănătate este „bună” în prezent. Cu toate acestea, medicul a avertizat-o că boala ar putea recidiva. 

„Ştiu că sunt cu un picior în mormânt, dar profit la maximum de viaţă”, a glumit modelul. În 2022, topmodelul a dezvăluit că a suferit o operaţie estetică nereuşită, care i-a lăsat cicatrici inestetice pe corp şi a forţat-o să renunţe la locul de muncă şi să trăiască practic în izolare.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Festivalul de la Hyères 2021 ⎥ Un juriu de prestigiu

Ciocîrlan

Serena Williams încă se luptă cu depresia post-partum

Andreea Damian

Cum să-ți pregătești pielea pentru apariția frigului

Andreea Damian

Premiile Globurile de Aur 2021. Cel mai bun film și cel mai bun serial

Andreea Damian

Sarah Ferguson dezvăluie ce le-ar fi spus prințesa Diana nurorilor sale

Andreea Damian

Meghan Markle s-a răzgândit. Vrea titluri regale pentru copiii ei

Andreea Damian

Scrie un comentariu