Tabu
Image default
BEAUTY

E. Coudray a venit la Beautik

Magazinele Beautik Haute Parfumerie miros a toamnă vanilată și pudratș cu scorțișoară. A ambră, mosc și trandafiri. Åži asta datorită produselor E. Coudray, lansate de curând. Brandul franțuzesc este încărcat de istorie. În 1822, în timpul domniei Regelui Ludovic al XVIII-lea, Edmond Coudray, medic chimist, devine furnizorul de ape de colonie, creme, săpunuri, pudre și alte pomade pentru principalele curți regale ale Europei.

El a creat pentru Regina Victoria a Angliei parfumul Reine Victoria și celebrul săpun cu suc de lăptuci. Magazinul lui Coudray devine, în timpul celui de-al doilea Imperiu, locul de întâlnire al familiei imperiale și a nobilimii – care au adoptat cu entuziasm creațiile sale: l’eau de Cologne Extra-fine, Bouquet Impérial, Le bouquet de Louise et Marie. Împreună cu Lubin, Houbigant și Guerlain, casa de parfumuri E. Coudraydevine una dintre primele cinci parfumerii celebre ale secolului al XIX-lea.

În 1970 Casa E. Coudray inovează conceptul de SPA. Cremele parfumate pentru corp, uleiurile și cremele de baie, parfumurile, săpunurile și lumânările au cele mai gurmande arome: Ambră și vanilie – completate de portocală și scorțișoară; vanilie și cocos; musc și frezie…

Toate produsele se răsfață în sticle rafinate, satinate, cu capac lustruit și irizat, create de designerul Thierry Lecoule. Designul este inspirat de colecțiile Art Déco. Pentru a încerca toate combinațiile de arome E.Coudray te invităm să faci o vizită în budoarul Beautik.

Până atunci poți intra și pe www.coudray-parfumeur.com

ARTICOLE SIMILARE

Ingredientele unui dus perfect

Cristina Spătar – Dietă de detoxifiere și de slăbit cu urzici

Cate Blanchett – Secrete de frumusete

Cum să îți îngrijești părul iarna? Sfaturi de la experți

Andreea Damian

Parfum cu miros de marijuana

De ce nu ar trebui să dormi niciodată pe o pernă de bumbac

Andreea Damian

Scrie un comentariu