Tabu
Image default
BEAUTY

E. Coudray a venit la Beautik

Magazinele Beautik Haute Parfumerie miros a toamnă vanilată și pudratș cu scorțișoară. A ambră, mosc și trandafiri. Åži asta datorită produselor E. Coudray, lansate de curând. Brandul franțuzesc este încărcat de istorie. În 1822, în timpul domniei Regelui Ludovic al XVIII-lea, Edmond Coudray, medic chimist, devine furnizorul de ape de colonie, creme, săpunuri, pudre și alte pomade pentru principalele curți regale ale Europei.

El a creat pentru Regina Victoria a Angliei parfumul Reine Victoria și celebrul săpun cu suc de lăptuci. Magazinul lui Coudray devine, în timpul celui de-al doilea Imperiu, locul de întâlnire al familiei imperiale și a nobilimii – care au adoptat cu entuziasm creațiile sale: l’eau de Cologne Extra-fine, Bouquet Impérial, Le bouquet de Louise et Marie. Împreună cu Lubin, Houbigant și Guerlain, casa de parfumuri E. Coudraydevine una dintre primele cinci parfumerii celebre ale secolului al XIX-lea.

În 1970 Casa E. Coudray inovează conceptul de SPA. Cremele parfumate pentru corp, uleiurile și cremele de baie, parfumurile, săpunurile și lumânările au cele mai gurmande arome: Ambră și vanilie – completate de portocală și scorțișoară; vanilie și cocos; musc și frezie…

Toate produsele se răsfață în sticle rafinate, satinate, cu capac lustruit și irizat, create de designerul Thierry Lecoule. Designul este inspirat de colecțiile Art Déco. Pentru a încerca toate combinațiile de arome E.Coudray te invităm să faci o vizită în budoarul Beautik.

Până atunci poți intra și pe www.coudray-parfumeur.com

ARTICOLE SIMILARE

DIETA CU BANANE, prea simplu de tinut! Mananci si slabesti

Deborah Bioetyc, produsele de plajă în ambalaje romantice

realitatea

Gwyneth Paltrow arată fabulos fără machiaj, datorită unui obicei foarte ciudat

Andreea Damian

BÔCASSY – pentru o ingrijire naturala a pielii

Andreea Raicu si-a schimbat look-ul! Uite cum arata roscata

realitatea

Beach Hair – Cum sa obţii un hairstyle ca la plajă

Scrie un comentariu