Tabu
Image default
CULTURE

E primăvară. Aproape vară

Sâmbătă, 1 martie

Mergem la Sala Polivalentă ca să auzim piese mai puțin comerciale de la Chicane (live), tehno din Detroit cu Jeff Mills și electrohouse german cu M.A.N.D.Y.

 

 

vineri, 7 martie

O poveste despre familie, lăcomie și petrol: premiera filmului „There Will Be Blood“, de Paul Thomas Anderson. Daniel Day Lewis a luat Globul de Aur și premiul BAFTA pentru rol principal.

 

 

7-28 martie

La Galeria M.O.R.A se desfășoară expoziția „Ladies and Gentlemen New Art from the UK“ cu artiștii Robert Worley, Melaina Barnes, Berit Haberkorn (foto stg.), David J. Smith. Sculpturi, instalații, picturi și desene.

 

vineri, 7 martie

Cel mai celebru dansator de flamenco din lume, Joaquin Cortes, revine în România! La Sala Palatului, cu spectacolul „Gitanos”.

 

joi, 20

 

Până pe 20 martie, la Muzeul Național de Artă Contemporană putem vizita expoziția de fotografie „CO2 – Bruxelles la infinit”, ce cuprinde lucrările a 21 de artiști dedicate orașului Bruxelles.

 

Tot până pe 20 martie putem vizita la Muzeul Å¢ăranului Român expoziția de bijuterii și podoabe „Olten-Olt-Oltenia la MÅ¢R“ (bijuterii țărănești din Oltenia românească și podoabe din regiunea elvețiană Olten).

 

 

sâmbătă, 29 martie

 

O oră pentru Pământ! La ora 20.00 stingeți luminile timp de 60 de minute. În lume, mili­oane de oameni vor face la fel pentru a atrage atenția asupra consumului de energie. Mai multe detalii pe www.earthhour.org.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei de 20 mai

realitatea

A început a treia ediție MADE IN RO: muzeu pop-up de publicitate și branduri românești

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Influencerii de pe Instagram sunt atrași de Cernobîl ca moliile de bec

Dora Constantinovici

Adina Buzatu si-a invins spaimele

Scrisorile către copii ale lui CS Lewis, creatorul Narniei sunt scoase la vânzare

realitatea

Scrie un comentariu