Tabu
Image default
CULTURE

E primăvară. Aproape vară

Sâmbătă, 1 martie

Mergem la Sala Polivalentă ca să auzim piese mai puțin comerciale de la Chicane (live), tehno din Detroit cu Jeff Mills și electrohouse german cu M.A.N.D.Y.

 

 

vineri, 7 martie

O poveste despre familie, lăcomie și petrol: premiera filmului „There Will Be Blood“, de Paul Thomas Anderson. Daniel Day Lewis a luat Globul de Aur și premiul BAFTA pentru rol principal.

 

 

7-28 martie

La Galeria M.O.R.A se desfășoară expoziția „Ladies and Gentlemen New Art from the UK“ cu artiștii Robert Worley, Melaina Barnes, Berit Haberkorn (foto stg.), David J. Smith. Sculpturi, instalații, picturi și desene.

 

vineri, 7 martie

Cel mai celebru dansator de flamenco din lume, Joaquin Cortes, revine în România! La Sala Palatului, cu spectacolul „Gitanos”.

 

joi, 20

 

Până pe 20 martie, la Muzeul Național de Artă Contemporană putem vizita expoziția de fotografie „CO2 – Bruxelles la infinit”, ce cuprinde lucrările a 21 de artiști dedicate orașului Bruxelles.

 

Tot până pe 20 martie putem vizita la Muzeul Å¢ăranului Român expoziția de bijuterii și podoabe „Olten-Olt-Oltenia la MÅ¢R“ (bijuterii țărănești din Oltenia românească și podoabe din regiunea elvețiană Olten).

 

 

sâmbătă, 29 martie

 

O oră pentru Pământ! La ora 20.00 stingeți luminile timp de 60 de minute. În lume, mili­oane de oameni vor face la fel pentru a atrage atenția asupra consumului de energie. Mai multe detalii pe www.earthhour.org.

ARTICOLE SIMILARE

Galeria Posibilă ⎪ Master 2020 de Miruna Radovici

Ciocîrlan

Ce filme vedem in cinema toamna asta!

realitatea

Stiai care actori-copii au castigat premiul Oscar?

realitatea

Spionaj la granița cu arta: “Fay Grim-

realitatea

Iunie 2019 a fost cea mai călduroasă lună din istorie

Andreea Damian

Max von Sydow, actorul din Exorcistul și Urzeala Tronurilor, a murit la 90 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu