Tabu
Image default
CULTURE

E primăvară. Aproape vară

Sâmbătă, 1 martie

Mergem la Sala Polivalentă ca să auzim piese mai puțin comerciale de la Chicane (live), tehno din Detroit cu Jeff Mills și electrohouse german cu M.A.N.D.Y.

 

 

vineri, 7 martie

O poveste despre familie, lăcomie și petrol: premiera filmului „There Will Be Blood“, de Paul Thomas Anderson. Daniel Day Lewis a luat Globul de Aur și premiul BAFTA pentru rol principal.

 

 

7-28 martie

La Galeria M.O.R.A se desfășoară expoziția „Ladies and Gentlemen New Art from the UK“ cu artiștii Robert Worley, Melaina Barnes, Berit Haberkorn (foto stg.), David J. Smith. Sculpturi, instalații, picturi și desene.

 

vineri, 7 martie

Cel mai celebru dansator de flamenco din lume, Joaquin Cortes, revine în România! La Sala Palatului, cu spectacolul „Gitanos”.

 

joi, 20

 

Până pe 20 martie, la Muzeul Național de Artă Contemporană putem vizita expoziția de fotografie „CO2 – Bruxelles la infinit”, ce cuprinde lucrările a 21 de artiști dedicate orașului Bruxelles.

 

Tot până pe 20 martie putem vizita la Muzeul Å¢ăranului Român expoziția de bijuterii și podoabe „Olten-Olt-Oltenia la MÅ¢R“ (bijuterii țărănești din Oltenia românească și podoabe din regiunea elvețiană Olten).

 

 

sâmbătă, 29 martie

 

O oră pentru Pământ! La ora 20.00 stingeți luminile timp de 60 de minute. În lume, mili­oane de oameni vor face la fel pentru a atrage atenția asupra consumului de energie. Mai multe detalii pe www.earthhour.org.

ARTICOLE SIMILARE

Jane Fonda, arestată la Washington, în timpul unui protest față de schimbările climatice

Andreea Damian

Cazurile de rujeolă din Europa s-au triplat anul trecut, spune Organizația Mondială a Sănătății

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Botine și pantofi, toamnă – iarnă 2008/2009

realitatea

Descoperire epocală ⎢ «Capela Sixtină» din Amazon

Ciocîrlan

Humanitas Fiction ⎥ „În amintirea memoriei” de Maria Stepanova

Ciocîrlan

Scrie un comentariu