Tabu
Image default
CULTURE What's hot

Terorismul islamist se extinde si in Germania / Redactia unui ziar din Hamburg atacata azi!

Terorismul islamist se extinde si in Germania! Atac cu un dispozitiv incendiar la un ziar german care a publicat caricaturi cu Mahomed de la Charlie Hebdo!  Un cotidian din Hamburg (nordul Germaniei), care a publicat caricaturi cu profetul Mahomed ale revistei satirice franceze Charlie Hebdo, a fost ţinta unui atac cu un dispozitiv incendiar duminică dimineaţă, a anunţat poliţia, precizând că nu s-au înregistrat răniţi, relatează AFP, reluata de www.gandul.info . “Pietre şi un dispozitiv incendiar au fost aruncate printr-o fereastră” în sediul Hamburger Morgenpost, declanşând un incendiu, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei. “Două camere au fost avariate, dar focul a fost stins rapid”, a precizat purtătorul de cuvânt.

Ziarul Hamburger Morgenpost a publicat caricaturi cu profetul Mahomed ale revistei satirice franceze Charlie Hebdo, care a fost miercuri ţinta unui atac terorist soldat cu 12 morţi.

Franţa a trăit 53 de ore de coşmar, de la atentatul comis miercuri la redacţia pariziană a publicaţiei Charlie Hebdo, până la luarea de ostatici sângeroasă de vineri, dintr-un magazin evreiesc din Paris.

În total, 17 persoane au murit în această serie de atacuri comise de trei jihadişti francezi, care au afirmat că s-au coordonat şi care au fost ucişi de forţele de ordine vineri seara.

ARTICOLE SIMILARE

ANNA LESKO in costum de baie la 4 luni dupa nastere

Gwyneth Paltrow isi insala barbatul! Chris Martin e daramat

Care sunt atuurile in CV-ul Juniorilor?

realitatea

Monica Gabor şi-a PIERDUT MINŢILE? Uite ce PICTORIAL a realizat după MOARTEA mamei

Accidentally Wes Anderson: când viața reală întâlnește filmul fantasy

Ciocîrlan

JULIO IGLESIAS a obtinut trofeul ”CEL MAI DE SUCCES ARTIST LATINO AL TUTUROR TIMPURILOR”

Scrie un comentariu