Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

OANA ROMAN – dezastrul familiei dupa nastere

Nu e deloc liniste in Paradis! Oana Roman s-a maritat (http://bucatarici.ro/9-torturi-de-nunta-inspirate-de-seriale-tv/) , a facut un copil, are un sot mult mai tanar DAR in realitate, sotul a plecat la munca in Anglia, copilul are nevoie de o bona pe care Oana, somera, nu si-o mai permite, iar Oana Roman este foarte bolnava… La 11 luni de la naştere, Oana Roman continuă să suporte complicaţiile operaţiei de cezariană, în timp ce ginecologul Gabriel Lemnete susţine că intervenţia a decurs fără probleme. Revoltată de “comportamentul imoral” al medicului, vedeta se abţine să-i mai replice şi îşi trăieşte drama cu demnitate, fericită că a scăpat cu viaţă, scrie www.ziarulring.ro .

Situaţia s-a complicat însă în ultimele zile, după ce vedeta s-a trezit singură acasă cu fetiţa. Soţul Oanei, Marius Elisei, a plecat în toamnă să muncească în Marea Britanie, la firma unei rude, şi, recent, bona a anunţat-o că nu va mai veni din motive personale. Chiar dacă medicii i-au impus anumite restricţii, Oana a fost nevoită să le ignore pentru a-şi îngriji fetiţa.

Lipsa bonei îi dăunează grav sănătăţii

Despre coşmarul prin care trece Oana ne-a vorbit mama vedetei, Mioara Roman, foarte afectată de situaţie: “Oana a avut bonă de la început, mai ales că a suferit trei operaţii şi a fost la un milimetru de septicemie. Nu poţi să te descurci când ai asemenea probleme de sănătate… Ea nu avea voie nici măcar să-şi ridice singură copilul în braţe şi nu are voie nici acum… Că mai face asta, e de înţeles în prezent. Are însă o promisiune că va veni o nouă bonă la sfârşitul lunii”.

“Am rămas cu sechele pe viaţă”

Marcată de refuzul medicului de a-şi asuma măcar cea mai mică vină, Oana a decis să-l desfiinţeze la TV: “În total, am zăcut două săptămâni în spital. Era să mor, a fost îngrozitor, iar doctorul meu ginecolog, cel care mi-a făcut cezariana şi a doua intervenţie, nu mi-a dat un telefon să mă întrebe dacă sunt bine. (…) Am rămas cu sechele fizice şi psihice pentru toată viaţa, iar el nici măcar nu şi-a cerut scuze şi nu a recunoscut că a greşit. Comportamentul lui mi se pare imoral, lipsit de etică. (…) Îl iertasem iniţial. (…) E dur să spun asta, dar fiica mea a fost la un pas să rămână orfană”.

Îngrijită de sora de caritate Cicilina

Oana Roman şi sora ei, Catinca, au fost crescute de o soră de caritate de origine germană, ne-a dezvăluit Mioara Roman. “Pe vremuri, erau bone «schwesterele», surori de caritate, nemţoaice luterane pregătite la mănăstiri şi orfelinate. Nemţoaica mea, Elfride Brant, era pregătită la Cetatea Albă, în Basarabia, şi ştia să facă şi injecţii copiilor, de toate. Oana şi Catinca o alintau Cicilina. A stat 17 ani la mine în casă şi am şi îngropat-o în 1984”, a spus mama vedetei. Şi Mioara Roman, fiică de profesori, a avut la rândul său guvernantă de la care a învăţat pian şi balet.

“Am avut noroc, dar nu doresc ca alte femei să treacă prin ce am trecut eu.”, OANA ROMAN

4 ore a durat operaţia abdominală care i-a salvat viaţa Oanei Roman.

“N-am primit nicio citaţie. N-am de ce să-mi fac griji de vreun proces. Oana nu are ce câştiga! Ea a suferit o intervenţie la peretele abdominal la aproape două luni după operaţia de cezariană.”, GABRIEL LEMNETE

ARTICOLE SIMILARE

Concurs: Femei Memorabile!

realitatea

Bikinii Tanga, periculoși?

realitatea

Åžase motive să bei apă

realitatea

Ce spune zâmbetul tău despre emoțiile tale

Andreea Damian

Şoarecii chelioşi ne ajută să trăim până la 200 de ani?

AMENINŢAT CU ÎNCHISOAREA, Radu Banciu încearcă “să dreagă busuiocul”! Vezi ce spune despre JUPUIREA MAIDANEZILOR!

Scrie un comentariu