Tabu
CULTURESlider

Ce facem în București în acest sfârșit de săptămână

În weekendul 24-26 mai, sunt organizate spectacole de teatru, expoziții și alte evenimente care vor încânta locuitorii Capitalei, de la mic la mare.

În acest final de săptămână, pofticioșii din București sunt așteptați pe Bulevardul Kiseleff, la Festival du Bonheur – Pour les Gourmands 2024. Vizitatorii vor avea parte de 2 zile în care pot gusta preparate delicioase, iar pe lângă asta, la eveniment va ajunge și autobuzul SAGA.

Bucureștenii și turiștii sunt invitați să exploreze frumusețea grădinilor lumii în acest weekend, la evenimentul Bucharest Flowers, organizat în Parcul Herăstrău.

Evenimentul începe vineri, 24 mai, și se desfășoară până duminică, 26 mai. Intrarea este gratuită.

Târgul anticarilor

Primăria Sectorului 2 informează bucureștenii că, în această săptămână, va avea loc Târgul Anticarilor în Parcul Obor. Acest eveniment, devenit deja o tradiție în sectorul 2 al Capitalei, se adresează tuturor iubitorilor de antichități.

Târgul se va desfășura în perioada 23-26 mai 2024, oferind vizitatorilor oportunitatea de a explora și achiziționa piese de colecție, obiecte de artă și alte antichități de valoare.

Pe 26 mai 2024, la Arena Națională din București, va avea loc cel mai mare târg de adopții de animale de companie. Evenimentul se va desfășura între orele 10:00 și 18:00 și va oferi iubitorilor de animale ocazia de a-și găsi un nou prieten.

„Străzi Deschise, București – Promenadă Urbană”

Vremea se anunță perfectă pentru plimbări în aer liber, iar bucureștenii sunt așteptați pe Calea Victoriei, sâmbătă și duminică, în cadrul evenimentului „Străzi Deschise, București – Promenadă Urbană”.

În perioada 23 mai – 2 iunie 2024, iubitorii fotbalului au ocazia să sărbătorească Generația de Aur la Art Safari, situat pe strada Lipscani 18-20, București.

Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, începe săptămâna aceasta. Între 24 mai și 2 iunie, vor avea loc expoziții de design și arhitectură în clădirea Cina, precum și peste 130 de evenimente conexe.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cate Blanchett va prezida juriul internaţional al Festivalului de Film de la Veneţia

Andreea Damian

Penurie de vopsea roz după realizarea filmului „Barbie”

Andreea Damian

Anca Serea trece prin momente cumplite acasă

Andreea Damian

Meu Café, pentru egoista din tine

realitatea

7 produse de îngrijire a pielii care sunt de fapt mai puțin utile decât credeam

Andreea Damian

Primele imagini din filmul „Harry & Meghan: A Royal Romance“

Andreea Damian

Scrie un comentariu