Home > Agenda > JULIO IGLESIAS a obtinut trofeul ”CEL MAI DE SUCCES ARTIST LATINO AL TUTUROR TIMPURILOR”

JULIO IGLESIAS a obtinut trofeul ”CEL MAI DE SUCCES ARTIST LATINO AL TUTUROR TIMPURILOR”

Unul din primii zece artisti care au vandut cele mai multe albume din lume, Julio Iglesias, a primit din partea Sony Music, premiul special ”Cel mai de succes artist latinO al tuturor timpurilor”, in cadrul unei conferinte de presa la care a luat parte presa din intreaga lume, organizata la Hotelul Dorchester din Londra.

In vara acestui an, il vom putea revedea pe Julio Iglesias concertand si pe trei dintre scenele de spectacol din Romania. Show-urile sale se vor desfasura la Summerland Mamaia in data de 19 iulie, pe 20 iulie la Stadionul Siderurgistul din Galati, iar pe 22 iulie va evolua din nou pe scena de la Sala Palatului.

Julio Iglesias este cu adevarat un talent incomparabil, ale carui melodii de dragoste incanta vietile a sute de milioane de oameni de peste 45 de ani. Publicul din Romania va fi privilegiat, si va beneficia de un repertoriu special, ce va cuprinde cele mai indragite si ascultate melodii.

Cei care nu isi doresc sa rateze sansa unui concert memorabil semnat Julio Iglesias, isi pot procura din timp biletele pentru concertele din sezonul estival. Acestea sunt disponibile la preturi variabile in functie de locatie si de categoria de loc si pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet, de la punctele de vanzare bilete autorizate precum si online prin www.vreaubilet.ro.

Articole asemanatoare
Julio Iglesias a ajuns in Romania!
Julio Iglesias va anunta data concertului de la Bucuresti!
Concertul Julio Iglesias de la Bucuresti se reprogrameaza
Concertul Julio Iglesias din 20 mai a fost reprogramat in iulie

Comenteaza acest articol

JULIO IGLESIAS a obtinut trofeul ”CEL MAI DE SUCCES ARTIST LATINO AL TUTUROR TIMPURILOR”

by   1 min
0