Tabu
Image default
CULTURE What's hot

Primavara se simte la Caffe Festival

In perioada 13 – 16 mai EUROPAfest – Caffe Festival isi continua seria de concerte in spatii neconventionale, povestea avand de aceasta data ca personaje principale artisti din SUA, UK, Japonia, India si ca tema centrala jazz asezonat cu pop.

Pe 13 si 14 mai, de la ora 20:00 Ibis Caffe gazduieste evolutii inedite ale trupei 2 for the Road. Liderul trupei, Radha Thomas, originara din SUA, se remarca prin stilul unic in care isi interpreteaza compozitiile, fiind in prezent una dintre cele mai apreciate voci din India. Vei gasi dinamism, originalitate si explozie concentrate pe o singura scena.

Cantareata si compozitoarea de origine britanica D’lys, deseori comparata cu Tracy Chapman, va sustine alaturi de trupa sa doua concerte: pe 15 mai, ora 20:00, la Ibis Caffe, iar pe 16 mai, ora 20:30, la Marul de Aur (rezervari la 0742 582 728). Cantand un gen muzical greu de definit intr-un singur cuvant, artistii imbina indie, soul si pop, amintind de Sonique.

Tot pe 15 mai, de la ora 19:00, dar de aceasta data la Sibiu, pianista japoneza Momoka Masuda, o artista desavarsita, recunoscuta pentru talentul sau, revine in Romania concertand  alaturi de Filarmonica de Stat din Sibiu. Recitalurile artistei inseamna poezie, vibratie, emotie la intensitate maxima trezind amintiri si creand altele noi.

ARTICOLE SIMILARE

The Raveonettes

realitatea

CEA MAI SEXY actrita din lume, votata de 75 milioane de telespectatori!

Într-o luni dimineaţă, un bărbat râdea singur în staţie! Vezi ce a urmat

Celebritati nascute pe 10 iunie!

realitatea

Steven Tyler, vocalist la Led Zeppelin?

realitatea

Scandal Grammys: șefa a fost eliminată cu 10 zile înainte de ceremonie

realitatea

Scrie un comentariu