Tabu
Image default
CULTURE What's hot

Yanni: WORLD TOUR 2014

YANNI alaturi de orchestra sa inegalabila va concerta pe 30 mai la Sala Palatului din capitala incepand cu orele 20:00, iar turneul mondial din acest an, ii va purta pe talentatii artisti in peste 20 de tari, pentru a incanta  audienta cu legendarele compozitii muzicale, iubite in intreaga  lume de peste 30 de ani.

 

Cu o productie artistica noua, propulsata de tehnologia inovativa avansata, Yanni va furniza publicului de la Bucuresti una dintre performanțele sale cu cel mai bun sunet auzit vreodata intr-un concert live. Cei prezenti la Sala Palatului pe 30 mai vor putea asculta melodiile preferate, de la inceputul carierei lui Yanni, pana la cele mai recente compozitii ale sale, inclusiv piese noi, orchestrate in stilul clasic, ce nu au mai fost cantate vreodata intr-un alt concert.

 

Cunoscatorii stiu ca, orchestra lui Yanni este formata din cei mai buni instrumentisti si vocalisti din lume, un grup bine sudat, pregatit incredibil de bine, cu muzicieni profesionisti care concerteaza in aceeasi formula de zeci de ani.   Adesea denumita ”Natiunile Unite ale muzicii”, Yanni si orchestra lui reprezinta 11 nationalitati diferite pe aceeasi scena. Aceasta diversitate de cultura si muzica, daruieste oamenilor un spectacol cu o putere muzicala de neegalat, ce transmite emotii si sentimente  greu de descris in cuvinte.

Yanni-poster-2014-FINAL

ARTICOLE SIMILARE

Metode de relaxare si armonie la Targul 10beneficii

Festivalul de Film de la Cannes va onora anul acesta un actor acuzat de violență domestică

Andreea Damian

ALEXANDRA DINU si marele ei secret de familie! FOTO NUD!

realitatea

Cristina Spătar – Dietă de detoxifiere și de slăbit cu urzici

Celebritati nascute pe 7 aprilie!

realitatea

Top produse: Rutina de ingrijire, toamna

Scrie un comentariu