Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Natalie Portman și Serena Williams își fac echipă de fotbal feminin

O nouă franciză de fotbal feminin, care va debuta în 2022 la Los Angeles, a fost creată de un grup de investitori format exclusiv din staruri feminine americane.

Viitorul club de fotbal se va numi Angel City și îi aparține în acte actriței Natalie Portman, laureată cu Oscar. Alte acționare majore în acest proiect sunt jucătoarea de tenis Serena Williams, actrițele Jessica Chastain și Eva Longoria, investitoarea specializată în tehnologia cu capital de risc Kara Nortman, antreprenoarea în domeniul jocurilor video Julie Uhrmna, care va fi președinta echipei.

„Împreună, ne propunem să construim nu doar o echipă câștigătoare pe teren, ci și să dezvoltăm o bază de fani loial pasională. Sperăm, de asemenea, să avem un impact substanțial asupra comunității noastre, angajându-ne să extindem accesul la sport pentru tinerii din Los Angeles prin relația noastră cu Fundația LA84. Sportul este o modalitate atât de veselă de a reuni oamenii, iar aceasta are puterea de a face schimbări tangibile pentru sportivele de sex feminin atât în ​​comunitatea noastră, cât și în sfera profesională.”, a transmis actrița Natalie Portman, potrivit CNN.

Noua franciză va fi a 11-a echipă care va intra în NWSL, în timp ce o altă nouă franciză, Louisville FC, se va alătura celor 9 echipe actuale în 2021.

ARTICOLE SIMILARE

Kate Upton a fost desemnată cea mai sexy femeie de pe planetă

Andreea Damian

Ce și-a dorit Majda Aboulumosha de ziua de naștere

Tabu Tabu

Lili Sandu, dublă aniversare pentru ea și iubitul Silviu Tolu

Tabu Tabu

Cum afectează durerile menstruale productivitatea femeii la locul de muncă

Andreea Damian

Adela Popescu, Victoria Răileanu și Cristina Sima Dumitrescu, aniversări speciale în familiile lor

Tabu Tabu

Iulia Vântur, despre despărțirea de Salman Khan

Andreea Damian

Scrie un comentariu