Home > Agenda > Natalie Portman și Serena Williams își fac echipă de fotbal feminin

Natalie Portman și Serena Williams își fac echipă de fotbal feminin

Natalie Portman

O nouă franciză de fotbal feminin, care va debuta în 2022 la Los Angeles, a fost creată de un grup de investitori format exclusiv din staruri feminine americane.

Viitorul club de fotbal se va numi Angel City și îi aparține în acte actriței Natalie Portman, laureată cu Oscar. Alte acționare majore în acest proiect sunt jucătoarea de tenis Serena Williams, actrițele Jessica Chastain și Eva Longoria, investitoarea specializată în tehnologia cu capital de risc Kara Nortman, antreprenoarea în domeniul jocurilor video Julie Uhrmna, care va fi președinta echipei.

„Împreună, ne propunem să construim nu doar o echipă câștigătoare pe teren, ci și să dezvoltăm o bază de fani loial pasională. Sperăm, de asemenea, să avem un impact substanțial asupra comunității noastre, angajându-ne să extindem accesul la sport pentru tinerii din Los Angeles prin relația noastră cu Fundația LA84. Sportul este o modalitate atât de veselă de a reuni oamenii, iar aceasta are puterea de a face schimbări tangibile pentru sportivele de sex feminin atât în ​​comunitatea noastră, cât și în sfera profesională.”, a transmis actrița Natalie Portman, potrivit CNN.

Noua franciză va fi a 11-a echipă care va intra în NWSL, în timp ce o altă nouă franciză, Louisville FC, se va alătura celor 9 echipe actuale în 2021.

Articole asemanatoare
Serena Williams
Serena Williams o înlocuiește pe Kendall Jenner în noua campanie Stuart Weitzman
Serena Williams
Serena Williams, decizia importantă pe care a luat-o din cauza coronavirusului
natalie portman
Ținuta sobră a lui Natalie Portman a transmis un puternic, dar subtil, mesaj feminist
meghan markle
Meghan Markle îi poartă ghinion prietenei sale? Serena Williams pierde a treia finală cu ducesa în public

Comenteaza acest articol

Natalie Portman și Serena Williams își fac echipă de fotbal feminin

by Andreea Damian   1 min
0