Tabu
Image default
CULTUREWhat's hot

Passion, controversatul thriller erotic marca Brian De Palma

Passion, thriller-ul erotic al regizorului american Brian De Palma va avea premiera în România vinerea aceasta, 16 august.

Cu un buget de 30 milioane de euro, Passion este o poveste actuală din lumea publicităţii, despre manipulare, dominare, furt de drepturi de autor, umilire în public şi chiar crimă. Personajele principale sunt interpretate de Rachel McAdams şi Noomi Rapace. Roluri secundare în film au Karoline Herfurth şi Paul Anderson.

Passion a fost nominalizat anul trecut pentru “Leul de Aur” la a 69-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia. Trailer-ul a fost proiectat pentru prima dată în urmă cu un an, la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto.

Filmul Passion este distribuit în România de Independenţa Film şi va avea premiera la Cinema Studio. Independența Film a distribuit pelicule ca “Amour”, “The Hunt”, “Los Amantes Pasajeros”, “Trainspotting”, ”Amélie”, ”Melancholia”, ”Todo sobre mi adre”, ”In The Mood for Love”, ”Vicky Cristina Barcelona”, ”Dogville”, ”Polițist, adjectiv” etc. 

Filmul beneficiază de semnătura lui José Luis Alcaine, ca director de imagine, cu peste 150 de filme la activ şi colaboratorul preferat al regizorului spaniol Pedro Almodóvar. Despre Luis Alcaine, regizorul Brian De Palma spune:

ARTICOLE SIMILARE

Iata scrisorile de dragoste ale fostilor iubiti pentru Bianca!

Bianca si Victor planuiesc o luna de miere exotica! Vezi ce destinatie au ales

În iunie Cotidianul îți aduce clasicii & literatura XXX

realitatea

Netflix redeschide celebrul cinematograf Paris din New York

Andreea Damian

Începe a 30-a ediție a Festivalului Național de Teatru! FNT Altfel

Ciocîrlan

Tatăl Monicăi Gabor, DEVASTAT de moartea Veronicăi Bulai

Scrie un comentariu