Tabu
Image default
CULTURE What's hot

Passion, controversatul thriller erotic marca Brian De Palma

Passion, thriller-ul erotic al regizorului american Brian De Palma va avea premiera în România vinerea aceasta, 16 august.

Cu un buget de 30 milioane de euro, Passion este o poveste actuală din lumea publicităţii, despre manipulare, dominare, furt de drepturi de autor, umilire în public şi chiar crimă. Personajele principale sunt interpretate de Rachel McAdams şi Noomi Rapace. Roluri secundare în film au Karoline Herfurth şi Paul Anderson.

Passion a fost nominalizat anul trecut pentru “Leul de Aur” la a 69-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia. Trailer-ul a fost proiectat pentru prima dată în urmă cu un an, la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto.

Filmul Passion este distribuit în România de Independenţa Film şi va avea premiera la Cinema Studio. Independența Film a distribuit pelicule ca “Amour”, “The Hunt”, “Los Amantes Pasajeros”, “Trainspotting”, ”Amélie”, ”Melancholia”, ”Todo sobre mi adre”, ”In The Mood for Love”, ”Vicky Cristina Barcelona”, ”Dogville”, ”Polițist, adjectiv” etc. 

Filmul beneficiază de semnătura lui José Luis Alcaine, ca director de imagine, cu peste 150 de filme la activ şi colaboratorul preferat al regizorului spaniol Pedro Almodóvar. Despre Luis Alcaine, regizorul Brian De Palma spune:

ARTICOLE SIMILARE

5 pensule de machiaj multifunctionale

realitatea

Helen Mirren a atacat Netflix la convenţia CinemaCon din Las Vegas

Andreea Damian

Terminator 6, prima imagine oficială. Transmite clar un mesaj de women empowerment

Andreea Damian

Premieră LIVE ⎢ «Grand Hotel Pasărea Retro» de Radu Afrim

Ciocîrlan

Cine e MAI BUN LA PAT, barbatul gras sau barbatul slab? Iata raspunsul

Drama lui CONSUELO, nevasta lui MUTU, continua!

Scrie un comentariu