Home > Agenda > Passion, controversatul thriller erotic marca Brian De Palma

Passion, controversatul thriller erotic marca Brian De Palma

Passion, thriller-ul erotic al regizorului american Brian De Palma va avea premiera în România vinerea aceasta, 16 august.

Cu un buget de 30 milioane de euro, Passion este o poveste actuală din lumea publicităţii, despre manipulare, dominare, furt de drepturi de autor, umilire în public şi chiar crimă. Personajele principale sunt interpretate de Rachel McAdams şi Noomi Rapace. Roluri secundare în film au Karoline Herfurth şi Paul Anderson.

Passion a fost nominalizat anul trecut pentru “Leul de Aur” la a 69-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia. Trailer-ul a fost proiectat pentru prima dată în urmă cu un an, la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto.

Filmul Passion este distribuit în România de Independenţa Film şi va avea premiera la Cinema Studio. Independența Film a distribuit pelicule ca “Amour”, “The Hunt”, “Los Amantes Pasajeros”, “Trainspotting”, ”Amélie”, ”Melancholia”, ”Todo sobre mi adre”, ”In The Mood for Love”, ”Vicky Cristina Barcelona”, ”Dogville”, ”Polițist, adjectiv” etc. 

Filmul beneficiază de semnătura lui José Luis Alcaine, ca director de imagine, cu peste 150 de filme la activ şi colaboratorul preferat al regizorului spaniol Pedro Almodóvar. Despre Luis Alcaine, regizorul Brian De Palma spune:

Articole asemanatoare
Celebritati nascute pe 26 martie!
“O lună în Thailanda”, la Veneţia
Rachel McAdams, pregătită să o sărute pe Noomi Rapace (FOTO)
“Wrestler- a luat Leul de Aur la Veneția

Loading...

Comenteaza acest articol

Passion, controversatul thriller erotic marca Brian De Palma

by   1 min
0