Home > Agenda > 3 zile de reduceri substanțiale în AFI Palace Cotroceni

3 zile de reduceri substanțiale în AFI Palace Cotroceni

În perioada 13-15 august 2013, AFI Palace Cotroceni desfășoară campania „Mega lichidare de stoc” pentru articolele de primavară – vară. Astfel, timp de 3 zile, cei care doresc să achiziționeze din magazinele favorite produsele mult visate, o pot face în această perioadă cu reduceri de peste 70%.

 În fiecare an, la fiecare final de sezon, AFI Palace Cotroceni desfășoară această campanie și oferă clienților săi o serie de opțiuni în materie de shopping,  având un numar mare de magazine partenere implicate. Și anul acesta, vizitatorii se vor putea bucura de o adevărată experiență de shopping și își pot completa garderoba cu prețuri mult mai mici.

Discount-uri mari la branduri cu renume

Iubitorii de modă își pot alege în cele trei zile de reduceri ținutele ideale din magazinele  care au devenit deja un etalon în materie de fashion. Printre acestea se află:

Veronesse, Humanic, Optiblu, Optiplaza, Plusoptic, GMT, Police Meli Melo, Il Passo, Hush Puppies, Affliction, Takko, Cropptown, Kenvelo, Geox, Otter, Aldo, Stonefly, Clarks, Why Denis Man, Why Denis Woman, Fox, House of Art, Okaidi, Reserved, Shoe Art, Guy Laroche, Pepper, Pimkie, Stonecreek, Ecco Shoes, Staccato, New Yorker, Vodafone, Carpisa.

Articole asemanatoare
Inaugurare POEMA in AFI Palace Cotroceni
AFI Palace Cotroceni va gazdui Festivalul LEGO
C&A a lansat colectia de iarna pentru barbati
AFI Palace Cotroceni şi Pro FM dezgheaţă inimi

Loading...

Comenteaza acest articol

3 zile de reduceri substanțiale în AFI Palace Cotroceni

by   1 min
0