Tabu
Image default
lifestyle

ALEX VELEA – final de scandal cu eleva insarcinata: Dragostea se face-n “minim doi”!

Alex Velea, aflat vara asta în topurile muzicale cu  piesa “Minim doi”, a fost, aseară, invitatul lui Răzvan Dinu, la  emisiunea “Libertatea TV”, realizată în colaborare cu www.evenimentelive.ro. El  a povestit şi despre Cristina, eleva care  anul acesta a vrut să-i distrugă cariera muzicală cu o acuzatie teribila.

Cântăreţul poate răsufla uşurat, căci a reuşit să scoată adevărul la  iveală în scandalul iscat de o anume Cristina (18 ani), din Timişoara. Puştoaica l-a acuzat public că ar fi rămas însărcinată cu el şi că, după această ispravă, artistul i-ar fi întors spatele. Alex nu a dorit să-i dea  elevei apă la moară, aşa că o vreme a preferat să nu facă declaraţii. Însă când  a văzut că lucrurile scapă de sub control, solistul a apelat la ajutorul  avocaţilor săi: “Cristina este un copil, are doar 18 ani, eu la vremea ei încă le dădeam socoteală părinţilor. Am înţeles că mai are un copil, în vârstă de 2  ani. Oricum, ea are nişte probleme, nu ştiu de ce natură, dar are. La un moment  dat, a ameninţat că se aruncă de pe o clădire. N-am dat-o în judecată căci e  micuţă, mi-e milă de ea, dar am chemat-o la notar, unde ea cu mâna ei a scris că a minţit, aşa că am lăsat-o în pace, cu avertizarea că dacă mai scoate astfel de  poveşti, ne vedem la tribunal”, a declarat Alex Velea, în exclusivitate, la “Libertatea TV”.
Initial, iata ce declara Cristina Stoica (18 ani):

“Am vorbit la telefon şi pe Facebook. Ne-am văzut la hotel. Şi eu îmi doream anumite chestii cu el, iar el îmi tot bătea apropouri. Am ajuns în cameră şi a urmat ce a urmat. Da, am făcut sex. Nu am stat foarte mult, pentru că ne grăbeam să ajungem la concert. El mi-a promis că o să rămânem prieteni dacă nu mai spun nimănui. Ştiu că a fost foarte urât ce a făcut”, a declarat eleva la Acasă TV.

La scurt timp după partida de sex cu Alex, Cristinei i s-ar fi făcut rău şi a vrut să se asigure dacă este însărcinată. “Am făcut două teste de sarcină şi amândouă au fost pozitive. I-am spus. Nu mai voia să îmi răspundă la telefon, i-am dat mesaj pe Facebook. Mă făcea în toate felurile.  Nu îi pasă, nu vrea să îşi asume nimic. Ştiam că este însurat dar am acceptat să fiu cu el. Nu am mai avut alte contacte sexuale neprotejate. Ştie că sunt însărcinată dar nu îi pasă”, a mai spus ea.

‭ioana ginghina si ruxandra

Mai mult: Alex Velea a povestit, la emisiunea «Libertatea TV», cum s-a încheiat scandalul cu eleva care l-a acuzat că a lăsat-o însărcinată – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Mary-Kate Olsen o copiază pe Madonna

realitatea

Vedeta Playboy ROXANA DOBRE, atacata în mall !

Ghici cine plănuiește o nuntă hippie

realitatea

EXCLUSIV: Vezi MENIUL de nuntă al lui Connect-R şi al Mishei!

River Phoenix și Heath Ledger îl țin pe Leonardo DiCaprio departe de droguri

realitatea

Tabu de octombrie: Arta contemporană merge la Craiova

realitatea

1 comentariu

catalina 15 September 2012 at 21:48

nu este adevarat asa ceva,alex este unul din cei mai preferati cantareti si cel mai frumos

Răspunde

Scrie un comentariu