Tabu
Image default
CULTURE Slider

Ed Sheeran, concert de amploare. Evenimentul poate fi urmărit și din România

Ed Sheeran va susține un concert mondial în direct. „The Equals Live Experience” va avea loc la Alexandra Palace din Londra, pe 5 decembrie 2021.

Evenimentul care marchează data la care artistul britanic în vârstă de 30 de ani își va lansa noul album, intitulat „=”, se va reda în întreaga lume prin Amazon Music.

Mai exact, toate persoanele care sunt abonate la aplicația Amazon Music, de pe canalul Amazon Music pe Twitch și Prime Video îl pot asculta pe Ed Sheeran fără niciun fel de restricție, inclusiv românii.

„Abonaţii Amazon Music din lumea întreagă vor putea asista la un concert exclusiv pe aplicaţia Amazon Music, pe canalul Amazon Music al Twich şi pe Prime Video, duminică, 5 decembrie”, este anunțul făcut de echipa lui Ed Sheeran, potrivit

Ed Sheeran urmează să plece anul viitor într-un turneu în Marea Britanie și Irlanda. De asemenea, acesta și-a anunțat prezența într-un spectacol de Crăciun la Londra și va fi parte din evenimentul dedicat sărbătorilor de iarnă, Capital’s Jingle Bell Ball 2021, care va avea loc pe O2 Arena la Londra.

Anul acesta, artistul a mai avut un concert virtual, pe 25 iunie, pentru UEFA Euro 2020 Show, care a fost într-o transmisiune live pe TikTok.

ARTICOLE SIMILARE

Noua Zeelandă a câștigat respectul mondial pentru că va reduce emisiile de carbon la zero până în 2050

realitatea

Tocuri cui și o fustă de 4.000 de dolari: costumul de grădinărit al Melaniei Trump

realitatea

Călin Geambașu victorie împotriva mamei copilului său

Tabu Tabu

Bucharest Fashion Film Festival are loc exclusiv online

Andreea Damian

Un cunoscut ONG îi interzice lui Mariah Carey să cânte în Arabia Saudită

Andreea Damian

Claudia Pavel isi face debutul in cinematografie in rolul unui asasin profesionist

Scrie un comentariu