Tabu
Image default
CULTURESlider

Ed Sheeran, concert de amploare. Evenimentul poate fi urmărit și din România

Ed Sheeran va susține un concert mondial în direct. „The Equals Live Experience” va avea loc la Alexandra Palace din Londra, pe 5 decembrie 2021.

Evenimentul care marchează data la care artistul britanic în vârstă de 30 de ani își va lansa noul album, intitulat „=”, se va reda în întreaga lume prin Amazon Music.

Mai exact, toate persoanele care sunt abonate la aplicația Amazon Music, de pe canalul Amazon Music pe Twitch și Prime Video îl pot asculta pe Ed Sheeran fără niciun fel de restricție, inclusiv românii.

„Abonaţii Amazon Music din lumea întreagă vor putea asista la un concert exclusiv pe aplicaţia Amazon Music, pe canalul Amazon Music al Twich şi pe Prime Video, duminică, 5 decembrie”, este anunțul făcut de echipa lui Ed Sheeran, potrivit

Ed Sheeran urmează să plece anul viitor într-un turneu în Marea Britanie și Irlanda. De asemenea, acesta și-a anunțat prezența într-un spectacol de Crăciun la Londra și va fi parte din evenimentul dedicat sărbătorilor de iarnă, Capital’s Jingle Bell Ball 2021, care va avea loc pe O2 Arena la Londra.

Anul acesta, artistul a mai avut un concert virtual, pe 25 iunie, pentru UEFA Euro 2020 Show, care a fost într-o transmisiune live pe TikTok.

ARTICOLE SIMILARE

Cosmetice organice

realitatea

Andreea Bălan se mută la Dubai. Cum arată și cât costă apartamentul pe care artista vrea să-l cumpere

Andreea Damian

Bebelusa OANA IONITA – 3 rochii la nunta! FOTO!

Cum să ai grijă de pielea și părul tău în lunile reci de toamnă

Andreea Damian

Stiai ca femeile sunt genetic programate sa fie mai placute decat barbatii?

realitatea

Charlize Theron se simte „șocant de singură” dar pregătită pentru o relație de dragoste

Andreea Damian

Scrie un comentariu