Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cât a slăbit, de fapt, Oana Roman! Poze neretușate

Oana Roman s-a luptat mulți ani cu kilogramele în plus, fiind ținta atacurilor în presă! Vedeta a slăbit spectaculos iar toată lumea a rămas șocată de transformarea acesteia.

Oana a urmat o dietă care a ajutat-o să piardă în greutate aproximativ 20 de kilograme. Și-a schimbat complet înfățișarea dar și stilul de viață, este mai activă, mai sănătoasă iar încrederea în sine este la cote mari, în sensul că nu ezită să se pozeze în ținute provocatoare care încing imaginația internauților.

Și totuși, mulți au acuzat-o că își modifică în Photoshop pozele pe car ele încarcă pe rețelele de socializare. Adevărul este, se pare, altul.

Oana Roman a fost surprinsă zilele trecute, pe stradă, într-o haină de blană și fustă scurtă. Era de nerecunoscut! A intrat într-o farmacie din zona Pipera pentru a cumpăra câteva medicamente, înainte de a merge să-și viziteze mama, internată într-un centru de recuperare. Oana era scoasă ca din cutie și dăduse și o fugă pe salonul de înfumusețare, de unde a ieșit dichisită toată și cu o nouă coafură, care o prinde de minune, potrivit Click!.

foto: Click!

Cum a slăbit 20 de kilograme

Gurile rele au insinuat faptul că fiica lui Petre Roman a apelat la o operație de micșorare a stomacului, însă Oana a negat de fiecare dată acest lucru.

Ea le-a povestit fanilor că a urmat o dietă personală, fapt care a condus să piardă aceste kilograme. Astfel, vedeta susține că totul s-a făcut cu mult efort, mese puține, alegeri mai sănătoase și multe masaje de remodelare pentru a scădea în centimetri. De obicei, ea alege să mănânce fructe, legume, pește sau o friptură. Din când în când, își mai face unele pofte, însă doar gustă, nu mănâncă o masă întreagă de alimente nesănătoase.

ARTICOLE SIMILARE

Astronauta Christina Koch tocmai a stabilit un nou record pentru cel mai îndelungat zbor în spațiu

Andreea Damian

10 lucruri pe care cuplurile fericite le fac înainte de a merge la culcare

Andreea Damian

Globurile de Aur se îndreaptă spre colaps

Andreea Damian

Actrița Scarlett Johansson a fost desemnată femeia cu buze perfecte

Andreea Damian

Kate Middleton a anunțat când se întoarce din „concediul de maternitate”

Andreea Damian

Lady Gaga și rochia antiglonț de la învestirea lui Joe Biden. Cântăreața a vorbit în premieră despre eveniment

Andreea Damian

Scrie un comentariu