Tabu
PEOPLESlider

Cum s-a transformat Bobonete de la debut și până acum?

Cei care îi urmăresc aventurile lui Mihai Bobonete pe micile ecrane de la Pro TV trebuie să știe că actorul nu a activat doar la acest post de televiziune.

Cu colegii sai din „Las Fierbinţi” se știe de multă vreme, cu Mihai Raiţ (alias Dorel) fiind prieten din copilărie.

Mihai Bobonete (39 de ani) s-a născut la Craiova. A  început să facă stand-up comedy în 2003, iar din 2006 joacă în mai multe filme marca Pro TV, printre care „Vine Poliția”, „Made în România” și „Țaca-Paca”.

În serialul „Vine Poliția” joacă alături de mai mulţi colegi cu care urma să joace în „Las Fierbinţi”, printre care prietenul din copilărie Mihai Raiţ (Dorel), Gigi Ifrim (primarul), Costi Diţă (Giani), Leonid Doni (Robi) sau Alina Chivulescu. În ianuarie 2011 apare la „Neatza cu Răzvan și Dani”, sub pseudonimul de „Văru’ de la Giurgeni”, scrie tabuhighlife.ro. După un sezon de matinal, se întoarce la postul unde a debutat, fiind cooptat la „Serviciul Român de Comedie” de Toni Grecu.

În 2012 începe proiectul „Las Fierbinți”, în care joacă și acum. În paralel actorul a prezentat mai multe emisiuni de televiziune. În 2015 a fost coleg cu Cabral, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, iar la un moment dat a prezentat „Jocuri de celebritate” alături de Paul Ipate și Octavian Strunilă. Din noul sezon „Pe Bune?!” l-a înlocuit pe Andi Moisescu și proiectele continuă să apară.

ARTICOLE SIMILARE

Inna, cu chiloteii la vedere!

Milionarele din industria cosmeticelor par să arate că femeile preiau controlul în industria de frumusețe

realitatea

Cu ce boală a fost diagnosticată Gabriela Prisăcariu. Vedeta are dureri mari

Andreea Damian

Teo Trandafir, afectată de scumpiri. La ce a renunțat ca să facă economii

Andreea Damian

Șapte moduri prin care ianopauza îți schimbă viața sexuală

Andreea Damian

Delia și-a umilit public soțul. Reacția spumoasă a lui Răzvan Munteanu

Andreea Damian

Scrie un comentariu