Tabu
Image default
LIFESTYLE

ELECTROLUX te transformă într-un star în bucătărie

Anul viitor, Electrolux împlinește 90 de ani de existență și, cu această ocazie, caută 90 de proprietari de bucătării Electrolux din întreaga Europa – având cu toții o poveste specială de împărtașit despre momentele când s-au simțit că adevărate staruri în bucătărie.

Cele 90 de staruri ale bucătăriei Electrolux vor fi subiectul unei expoziții fotografice, a unei galerii virtuale și a unei cărți.

Cine este un star în bucătăria Electrolux?
Ești un star în bucătărie dacă deții unul sau mai multe aparate electrocasnice Electrolux, independente sau incorporabile și dacă ai o poveste bună de împărtășit despre un moment când te-ai simțit ca un star în propria bucătarie.

Cum poți să devii un star în bucătăria Electrolux?
Trimite o poză personală în bucătărie cu o scurtă descriere a unui moment în care te-ai simțit ca un star în bucătărie – fie că ai gătit excelent un fel de mâncare pentru o întâlnire, ai redecorat spațiul, ai născut pe podeaua din bucătarie, ți-ai cerut soția în căsătorie la masa unde luați micul dejun sau pur si simplu ai pregătit acel fel de mâncare special pentru o persoană deosebită.

Premiul?
Cele 90 de staruri ale bucătăriilor vor primi câte un aspirator Ergorapido. În plus, fotografiile vor fi prezentate într-o expoziție, într-o carte și într-o galerie virtuală de fotografii precum și în toate materialele realizate cu ocazia aniversării a 90 de ani de Electrolux.

Pentru a deveni un star al bucătăriei Electrolux sau pentru a afla mai multe despre aceasta competiție, clic aici.

ARTICOLE SIMILARE

Androginul Andrej Pejic va juca rolul unui domnitor român intr-un serial! Vezi despre cine e vorba

Ce i s-a intamplat unei femei care a facut sex in fiecare zi, timp de un an!

Ce pacat! SARCINA cu mare risc pentru sotia Printului William

realitatea

Cum arata sotul Mirelei Boureanu Vaida, despre care vedeta vorbeste mereu la TV

Amenajeaza-ti locuinta in culorile anului 2015!

O noua despartire in showbiz! S-au certat dupa 18 ani de relatie

Scrie un comentariu