Tabu
Image default
LIFESTYLE

ELECTROLUX te transformă într-un star în bucătărie

Anul viitor, Electrolux împlinește 90 de ani de existență și, cu această ocazie, caută 90 de proprietari de bucătării Electrolux din întreaga Europa – având cu toții o poveste specială de împărtașit despre momentele când s-au simțit că adevărate staruri în bucătărie.

Cele 90 de staruri ale bucătăriei Electrolux vor fi subiectul unei expoziții fotografice, a unei galerii virtuale și a unei cărți.

Cine este un star în bucătăria Electrolux?
Ești un star în bucătărie dacă deții unul sau mai multe aparate electrocasnice Electrolux, independente sau incorporabile și dacă ai o poveste bună de împărtășit despre un moment când te-ai simțit ca un star în propria bucătarie.

Cum poți să devii un star în bucătăria Electrolux?
Trimite o poză personală în bucătărie cu o scurtă descriere a unui moment în care te-ai simțit ca un star în bucătărie – fie că ai gătit excelent un fel de mâncare pentru o întâlnire, ai redecorat spațiul, ai născut pe podeaua din bucătarie, ți-ai cerut soția în căsătorie la masa unde luați micul dejun sau pur si simplu ai pregătit acel fel de mâncare special pentru o persoană deosebită.

Premiul?
Cele 90 de staruri ale bucătăriilor vor primi câte un aspirator Ergorapido. În plus, fotografiile vor fi prezentate într-o expoziție, într-o carte și într-o galerie virtuală de fotografii precum și în toate materialele realizate cu ocazia aniversării a 90 de ani de Electrolux.

Pentru a deveni un star al bucătăriei Electrolux sau pentru a afla mai multe despre aceasta competiție, clic aici.

ARTICOLE SIMILARE

ANDREEA MARIN – marele secret al dietei ei!

realitatea

DECLARAŢIA-ŞOC a actriţei Cameron Diaz: Viaţa FĂRĂ COPII este mai UŞOARĂ

Un desert racoritor – prajitura cu mere

realitatea

Beneficiul de a avea o bonă internă de sărbători

Andreea Damian

Oreste îl face praf pe Mircea Badea! Ce spune la adresa lui

Vacanță liniștită

realitatea

Scrie un comentariu